Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, July 7, 2010

Ni yang buat I malas pergi blog dia ni

Eh you you, tolong I something boleh?

Letak shoutbox dekat blog you boleh? 

I tak tahu la kalau blogger lain rasa shoutbox ni tak penting. Sebab I rasa macam penting je. I mean, untuk memudahkan orang lain la. I suka letak shoutmix sebab I rasa senang nak blogwalking through this way. But for those famous bloggers, or bak kata orang, 'blogger otai', dia tak nak letak pun takpe sebab for sure la visitors blog dia dah cecah berpuluh ribu sebulan kan? Diorang pun bukan banyak blogwalking pun. Cehh pandai-pandai je I ni. Haha

Senang cerita, senang nak blogwalking kalau ada shoutbox. Lagi-lagi kalau jenis yang entah kenapa blog dia tak boleh comment. atau pun jenis yang hide comment, ataupun mungkin ada orang yang guna broadband and connection dia lembab, dan yang dia mampu hanyalah tinggal kan jejak di shoutbox.

So I sarankan, siapa tak ada shoutbox lagi, pergi la buat. I senaraikan dua di sini

2. CBOX

P/S : Sama-sama menolong orang lain untuk up traffic :)

24 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Legasi Piston Pecah said... REPLY

haha..kita ada kotak jerit taw..campak je kat situ nanti ea.

tqa said... REPLY

nice.
haha
ske btol part "blog otai tu"
kikikikii

Amir Izzat said... REPLY

ha,shoutbox lagi bagus...cbox kureng laa

naz said... REPLY

hud hud tak habis habis lagi bisnes hahaha

miss nana said... REPLY

yup setuju. kdg2 ssah nak tggal jejak. nak bgtaw org tue kena tag pun susah =_="

sherah said... REPLY

ayyyayy dah bolhhh romen!!!eh salahh komenn hehe

era_zierah said... REPLY

tol 2...
kdg2 2 bile da blogwalking, x taw nak tglkan jejak kat mn...

aren said... REPLY

biarlah diorg takda shoutbox.diorang otai.hahaha

Candy Dandy said... REPLY

yeah "Blog otai " and "Bajet Otai" semua nak buang cbox. apa cer nie ? hahaha .

oke semua yang hudhud ckp kat ata adalah benar benar belaka .

huda rahman said... REPLY

erk. terkena batang hidung i yg tak mancung. bertambah kemek la =) btw, i ada dah shoutbox before neh. tapi ade problem ape ntah. nak create baru macam malas. tgh tggu orang nak repair. HAHA.

hudhud said... REPLY

@Legasi Piston Pecah hehe baik lah :)

hudhud said... REPLY

@tqa woops, mksd tersirat ke apa? haha :P

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat oh yeke? i pun tk pernah try cbox ni

hudhud said... REPLY

@miss nana taw xpe. org ni dia mmg suka cmnt byk kot hehehe

hudhud said... REPLY

@naz oit, mana ada business la. hehe

hudhud said... REPLY

@sherah hoi apa mencarut ni? ! haha

hudhud said... REPLY

@era_zierah betul tu, tak kan nak comment semata2 nak cakap kita dah jejak blog dia hehe

hudhud said... REPLY

@arenyela, yg otai sng la. mmg confirm2 org pergi blog dorg en? :)

hudhud said... REPLY

@Candy Dandy sbb dorg dah famous. tk perlu benda tu kot hihihi :P

hudhud said... REPLY

@huda rahman haa penyakit M yang bahaya tu dik oi hehe

huda rahman said... REPLY

heee. tuh lah. kejap lagi jugak i pergi skodeng bagi cepat2 ade. sebab sebelum neh dah banyak kali kena tegur =)

fyna said... REPLY

hehe..i xde shoutbox..dulu ade..tapi ramai yg maki2 pulak kt shoutbox tu..so that xnk la org yg tgk blog i terbace..hehe so bek i dlte je =)

** a i l y ** said... REPLY

memang susah kalau nak tinggalkan jejak kat blog yang takde chatbox! Sebab bukan semua orang rajin nak komen entri. kalau ada chatbox mudah sikit nak say "hi" atau pape yang patut. Asalkan boleh tinggalkan jejak. huahauahaa

lassiegewdix said... REPLY

betoi2 .
nty cm blur nk wat pe .
last2 tutup saje blog itu .
HAHA

Post a Comment

Next Previous Home