Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 9, 2010

i'm now trying blogged.my

I baru je dapat tahu pasal blogged.my ni. Haha ketinggalan zaman. Seriously, I sangat malas menggunakan google untuk cari di mana tempat ping selain innit & GB. Tadi I baca forum kat GB and Encik Pereka Cerita ni dah senaraikan 100 website untuk ping entry anda. Banyak tu. Pilih la sampai lebam haha.


Tapi I pun tengah pening-pening lagi ni macam mana nak guna kan blogged.my. Nak godek-godek macam malas tapi nanti I try la. Siapa yang nak share experience dengan blogged.my ni boleh la share kat comment yah. Thanks ♥


bukan, ni bukan kat club ye. LOL

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

miss nana said... REPLY

website tue utk wordpress je ke?

Ery Farieha said... REPLY

i da join
tp x faham la
hahaha

Legasi Piston Pecah said... REPLY

dah join gak...sekadar ping entri baru je..

kenwooi said... REPLY

blogged.my is ok =)

I n n z said... REPLY

blogged.my akan ping sume entry kite .
beshh tapi dy ping ikut time kite post entry .

Kazaztan Team said... REPLY

yeppp.. betui..blogged.my..mmg bagus gak...selalu dpt traffic tinggi dr sini

hudhud said... REPLY

@miss nana takdelah semua boleh :)

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha hhee apa yg u tk faham ?

hudhud said... REPLY

@I n n z aah mmg kena lepas publish terus ping.

PEREKA CERITA said... REPLY

hoho.. pasti kan post yang di ping dlm blogged.my jd popular giler.. nnt leh masuk dlm list popular... lg best kalau masuk list popular this year.. leh promote blog semala 1tahun ;p

Post a Comment

Next Previous Home