Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 2, 2010

Merajuk dengan blog. Nak quit blogging boleh?

Hehe baiklah kejap lagi, bersamaan dengan 2nd July jam 9 pagi, I akan berlepas ke Kuala Lumpur ! Hey hey apa berlepas ni, bajet kau naik flight la? Silap,silap, bertolak ye. Eh eh bukan I yang tolak, habis apa I merepek ni??? Hahaha. I akan bertolak la naik train dari Ipoh ke Kuala Lumpur.


Semestinya happy sebab tak sabar nak jumpa Encik Boyfriend & tak sabar nak start new sem, & tak sabar nak keluar Pavi sabtu ni. And snap some pictures. Hehe. Tunggu kan gambar-gambar I ok.


Btw tadi I post kat status, I cakap pasal I nak quit blogging. Entah la, I rasa macam dah jauh hati je dengan blog and nuff and stuff. Kadang-kadang tu, I rasa macam tak worth it pun I buat blog ni. Life I bukan best macam Hanis Zalikha pun. I bukan nya duduk London pun. Siapa je la nak baca blog I ni. Otai-otai blogger pun mana pernah singgah blog I. I je la yang duk terhegeh-hegeh nak comment kat blog diorang. Haha seriously, not worth it. Apa blog I ni tak best langsung ke sampai satu entry pun tak boleh nak comment. Tu ha, shout box pun ada. Nak cakap hye pun susah eh? Ah, lantak la. I ada hati, I nak kritik siapa-siapa pun boleh kan? Cool la, I luahkan perasaan je. Haha.


Ada certain time, I rasa menyampah sangat-sangat dengan dunia blogging ni. Orang semua hipokrit. Sibuk nak comment kat blog-blog yang famous, yang dapat Buffered Earning berpuluh. Padahal, ada antara kita yang tak tahu, ramai lagi blogger lain yang low profile, yang lagi bagus dari bloggers semua orang duk sibuk nak comment kat entry dia yang biasa-biasa je tu. Tapi once again, hak korang kan so yeah, go on. I luahkan pendapat je :)


Rasa macam dah banyak I membebel ni. Kang korang benci pulak. Haha. I bukan nak kutuk siapa-siapa ok. Tapi be natural. Jadi diri u sendiri. Lastly, ni I nak share gambar kitten yang comel sangat, tengok la ! Boleh buat you guys happy taw  :D










I dah ada kitten ! Share dengan Encik Boyfriend. Nama kitten kitorang Renoma. Hahaha. Serious taw. Nanti I snap gambar kitorang dengan Renoma.

Ok lah, I nak tidur dah. Kena bangun awal ni. Panjang pulak I membebel. Haha. Wish me to have a safe journey yah. Bye bye readers


P/S : Thanks Naz sebab layan I membebel kat YM. Haha.

21 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

AISHA SAAD said... REPLY

wahh dah stat sem???
shokkk!

aku tak suka komen kat belog pemes2, sebab dorang dah byk komen tah2 tak lyn pon komen aku!
excpt if ade apa2 yang aku nak cakapp.

jgn quit, ramai lagik tau yang nak singgah then comment on your blog! HIDOP BLOGGER MALAYA. okk?? hee~

naz said... REPLY

hahaha hud merajuk sekejap je tu :) konon konon je

Hapiz Rahman said... REPLY

ok je aku tengok performance blog ko nie..

sejak aku jumpe blog ko, kalao ada update kat dashboard aku, mesti aku komen.. mesti aku singgah..

dah jangan majuk.. x comey.. nanti nak jumpe en.bf kan? so nnti x comey da kalo majuk..

aku suka berblog.. sejak aku blog, satu tabiat buruk aku telah berjaya aku kikis..

kalo ko berenti blog kan, kurang la blog comey n sweet camnie.

da jgn majuk2.. x comey ooo..

hudhud said... REPLY

@AISHA SAAD hehe semangat eh dia. Thanks babe. :D

hudhud said... REPLY

@naz merajuk lama2 ada org nak pujuk ke? ekekeke :P

hudhud said... REPLY

@Hapiz Rahman eh eh buat I malu je haha. Thank you so much untuk advice ni. Ok, i tak quit blogging. I'll try my best ! hehe :D

IKRAM said... REPLY

haha . Nasib bek i bukan otai . Kalau x i da membebel2 dah kat sni . Hihi

r-mean said... REPLY

huhu..emo ke :mj

intanurulfateha said... REPLY

bestnye kalau i dgn bf i same campus
mesti i rse sonok klu nk balik cmpus
T_____T

anisalya said... REPLY

kenapa Renoma?mcm jenama brg je.
hehehe... :O

Chybee said... REPLY

eh hud, jgn la merajuk. xbest la! i suke ur blog. sgt cute mcm tuan dia. and u tukar layout? menarik la. rajin je. hehe...u tulis la banyak2. i suke baca. even kadang2 i xsempat komen sbb baca pon dari reader je still... hehe...

sila happy2 jumpa bf. jgn give up blogging demi rakan2 yang support ;)

hudhud said... REPLY

@IKRAM haha mst lps ni sume org anti i :P

hudhud said... REPLY

@r-mean sikit ah :P

hudhud said... REPLY

@intanurulfateha mana ada kitorg satu campus ! dia dah keje la hehe

hudhud said... REPLY

@anisalya nama boxer kot renoma tu hahaha :P

hudhud said... REPLY

@Chybee ok chybee. thx for the support taww :D

~suNshiNe~ said... REPLY

sy blogger famous..nah sy comment kat blog hudhud...he3..
jgn majuk2 oke..besa la tu..
blog nie kira oke la..ramai pe orang singgah..

sureen chew said... REPLY

don't quit babe. u're the most friendly famous blogger I ever had. It's amazing to have a person like u in blogger world. :) I'm serious. Love ya.
support you! ;)

hudhud said... REPLY

@~suNshiNe~ hehe thnks babe. tkdela ramai manapun :)

hudhud said... REPLY

@sureen chew love you too babeeeee :D thx yah for ur support !

sueIM said... REPLY

hey , dun u dare ,
u quit , i nak quit jugak ...
tiap2 hari tau i dtg mencemar duli kat belog u , kalau u tader sumbat la i , tatau nak buat aper ...
jgn quit kay :)

Post a Comment

Next Previous Home