Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 16, 2010

Wakaka & Giller Battle Crew fans fighting !

Memang gila kentang la. Siap bergaduh, maki hamun semua. Tapi I pelik la, typical Malaysian, kalau gaduh sikit dekat public page, mesti nak timbul issue halal, haram. What for? Lepas tu nanti ada la yang nak keluarkan khutbah Jumaat dia. Hello, annoying kot. Kau tengok show ni pun dah haram sebab melekakan. Bodoh betul -.-


Kalau siapa yang follow 8tv Showdown 2010's page dekat Facebook, you guys mesti dah realize pasal benda ni. Honestly I cakap, dua-dua fans whether Wakaka or even GBC, dua-dua sensitif. Chill la, apa je yang orang wall kat situ, tu pendapat diorang je. Kata negara demokrasi, orang lain tak boleh keluarkan pendapat ke sampai kena maki?


Grow up la people. They got money, you dapat apa? Tak perlu la sampai nak bergaduh-gaduh.


And admit it, satu Malaysia dah tahu siapa yang sepatut nya menang malam tu. Kalau ikut judges, 100% GBC yang menang. Tapi nak buat macam mana, it's a reality show. Accept je la. Since the beginning, hundred of people telling me that diorang semua malas nak tengok Showdown sebab at last dah boleh tahu dah siapa menang. So? Tak perlu la nak melenting kan?



I seems to be agree with her statement. Business people, you must know how to market your show or event. 8tv used Alam so that people will keep voting? Wakaka Crew tak kan terkeluar sebab Alam adalah sebab kenapa show ni famous? I tak tahu, maybe pihak 8tv boleh explain. Apa-apa pun, tak perlu la nak bergaduh, maki hamun semua ok?

One thing, GILLER BATTLE CREW is the best crew ever in this show. Admit it. Siapa tak mengaku memang dia tipu diri sendiri la tu. Sebab professional judges pun support GBC. Wehuuu !

PEACE ! ^^

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Faizal The Newscaster said... REPLY

biasalah reality show. nama je reality..tapi lansung tak real

sueIM said... REPLY

i shud agreee , GBC memang paling gempak !

idAti mALek said... REPLY

sy suka wakaka crew sbb dorang sentiasa ade idea baru.

suka GBC jugak....sbb dorang best...

floor fever pun best.....

apa2 pun, ini rezeki masing2. bukan salah alam.

:angel

Anonymous said... REPLY

dah namepun reality mestilah byk helah
seperti kehidupan seharian kite
yg kuat saje bley survive hidup ni
xkesah la kuat apepun
yg penting $$$money$$$

Anonymous said... REPLY

good points and the details are more specific than somewhere else, thanks.

- Norman

Alam Wakaka Crew said... REPLY

Hye Alam here,
i mean, REAL ALAM.
thank you for the comment..
=)

Post a Comment

Next Previous Home