Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, July 13, 2010

My 7th Buffered Earnings & konon-konon sahur !

Hello peeps. I baru je balik dari teman encik Boyfriend pergi makan. And now baru je 4.24 am when I typing this crap. Gila kan makan pukul 4 pagi? Practice ni, nanti nak sahur senang. Hehehe


Eh cakap pasal sahur suddenly jadi tak sabar nak raya pulak. Hehe. Me & bf dah plan nak beli baju raya same color. But tak plan lagi color apa. Have to choose the right color for him. Definitely not green ! Haha.


Few pics masa temankan Chako makan tadi ;


Chelsea? Booooo  :P

memang superb ! Sambal dia paling pedas. huhu

our fav drinks. but I tak suka mamak buat. too sweet. T___T

Well, I makan roti telur & roti kaya tapi tak snap sebab I lupa. Boleh tak macam ni? Haha. Sebab dah lapar gila kot. Makanan Chako yang sampai dulu. Kedai mamak yang kitorang lepak ni nama dia Haji Tapah, dekat Taman Permata. Siapa nak jumpa I, rajin-rajin la datang sini. Hehehe  :P

Ok, sekarang cerita pasal buffered earnings pulak.

Lepas je balik dari konon-konon sahur ni, I terus masuk bilik and online. I bukak blog I, I dah pelik sebab ada iklan Digi. Tadi sebelum I keluar dengan Chako pun ada jugak. So I try la check my Nuff account. Sekali tengok I dapat BE again from Digi broadband and Nuffnang. Thanks for both ♥

I memang dah lama berhasrat nak beli Digi Broadband ni. Sebab I tengok ex room mate I guna dulu, laju je dia tengok youtube. Jealous I, hehe. And plus, I dah check coverage dekat rumah baru I, and so far, memang coverage kat situ superb. So, tengok la, bila I dah beli, for sure I akan tayang kat blog ni. Well, blog is about everything kan? Hehehe  :P

So tu je la kot. Mata pun dah mengantuk. Till then, bye bye  :D

P/S : Agak-agak kalau Digi baca entry I yang ni, dia boleh bagi I broadband free tak? Hahaha. 

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sherah said... REPLY

i sebagai ratu digi akan bagi u berukband sahaja.sekian hahahaha XD

naz said... REPLY

nasi lemak mcam sedap tu. masyuk duit lagi hud. n u harap digi punya bos dapat jumpa entry u ni haha

Redbloodsnow said... REPLY

hehe..sahur sahur..jgn x sahur.hikss. Wahh besttt dpt BE. Zie nyer digi kat sidebar zie baru arini muncul. x samada melekat jd BE...idak ler gak taw

harap² melekat gak. leh hifive ngan hud...hehe :P

QieFLy si Dolce said... REPLY

heheheh awalnyer dah practice bersahur :mj
Entry terkini : Ketahui karektor kamu melalui KENTOT...

hudhud said... REPLY

@sherah hahaha banyak la u punya ratu :P

hudhud said... REPLY

@naz knp masyuk pulak? JPA xmasuk lg sobss. hehe. yah, hope so haha :P

hudhud said... REPLY

@Redbloodsnow mst dpt punya tu :D

hudhud said... REPLY

@QieFLy si Dolce saje je nak beramah mesra ngn mamak2 tu hahaha :P

annadzirah said... REPLY

kul4 tak tidur lagi?.
i pukul1 mata dah pedih da.
hahaha.

good luck dgn new broadband!.
hope xjadi macam kebiasaan broadband yg lain.
d:

ENTRY BARU ; Teringin Bela Hamster Tapi....

Post a Comment

Next Previous Home