Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, July 2, 2010

Wanna win Blackberry, Iphone, Nintendo Wii and PS3 ? You choose !

Hello hello hello, thanks to Cik Liyana kita yang dah inform pasal benda ni.


Ok ok, senang je. U just click kat link yang I bagi ni. Then register. Then promote your link pulak kat blog or even Facebook, you guys dah boleh dapat all your favourite gadget for free !


Free register, free shipping, free gadget ! Siapa tak nak wehh ? Click sini yeah,





p/s : Pertanyaan boleh dikemukakan di comment ! Hehe. 

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

heart~ said... REPLY

wah menarik ni...nak nak nak!!! heee~

naz said... REPLY

hud hud i bagi u peluang i tanak join hahaha

naz said... REPLY

babe i dont like wht u said at my chatbox. chill just enjoy. i enjoy je dgn blog u :)

me said... REPLY

looks interesting! =D

Anyway, here's something useful:
Malaysia URL Shortener
Free File Hosting

syue said... REPLY

besttt =) all the best yea? ;)

Post a Comment

Next Previous Home