Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 1, 2010

Special to followers and yeah, nikon d3000.

Hello guys.entry ni yeah special untuk followers, and ada la sikit-sikit I nak merepek. Hehe


Well sorry sangat-sangat dekat few followers sebab I tak sempat nak blogwalking dekat u guys punya blog. Kinda busy these days sebab sem baru dah nak start. Lepas tu entah la kenapa feel nak blogging macam makin hilang je. Maybe sebab I dekat rumah and tak ada buat aktiviti apa, tu yang macam tak tahu apa nak diceritakan. Kalau ada pun, korang bukan nak comment pun kan? Cehh cehhh ayat merajuk :P


I'll be away for quite few days I think. Sebab new sem dah nak start. And I pun tak beli broadband lagi. Huhu. Blog ni maybe akan senyap kejap la. Tapi you guys jangan lupa jenguk and click nuff ok? Nanti I'll update I akan click u guys punya nuff pulak. Hehe :P


Oh btw, my friend nak jual nikon d3000. RM1100 je dia nak jual. With charger and memory card sekali. Murah tuu. Kalau kat mudah pun semua RM1500 and above. Anyone interested just inform me ok? URGENT NI !! 



P/S : Gonna miss you guys :D

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ciknamr said... REPLY

saya mahu...kat mane kah kwn kamu??

ciknamr said... REPLY

memg sdg cri d3000 2nd hand..hope xde org cop lg.. heeeeeeeeee :D

♥ shag ♥ said... REPLY

why la when i dont have money? haiya.

Hapiz Rahman said... REPLY

warghh!! time xde duit lak die offer..

dianna said... REPLY

nak tahu age items and reason for selling? :)
please reply me asap at my blog eh sygg

syue said... REPLY

d3000 for rm1100? bapak besttt =)

Yekaterina said... REPLY

wahh... so mahal. what is best place to buy. someone say rapidu.com has got best deals.

Post a Comment

Next Previous Home