Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 5, 2010

23 rahsia tentang hudhud

secara tak rasmi nya, I telah ditag oleh EYKAMEOW sebab I dah baca tag dia. haha. Tapi takpe, I memang suka buat tag ni, lagi-lagi pasal diri sendiri. Bila lagi orang nak kenal kita kan? Mana taw next year I masuk Malaysia Idol ke, reporter tak payah susah-susah nak interview I tanya pasal diri I. Haha ni dah over ni.


Rules and regulation.


1. Tulis 23 rawak (random) tentang diri anda (tak kisah la benda tu fakta ke angan-angan ke imaginasi ke tentang body ke awek ke, pakwe, makwe etc 


2. Tag pula benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)


3. Kalau tak ikut peraturan di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni...:)




So here it goes, 23 random things about HUD HUD.



  1. Nickname I, hud hud ni telah diberi oleh seorang akan myspace, Raziken nama nya.
  2. I love italian and japanese food
  3. I tak berapa suka makan nasi. Kalau ada mee dengan nasi, I akan pilih mee. Kira nasi ni last choice la.
  4. I anak sulung tapi paling manja dan mengada-ngada dalam family. HAHA
  5. I tak pandai urus duit sendiri even I study financial
  6. I paling tak suka marah. Kalau marah sangat, I akan menangis. Tapi jarang la I maki orang tu T.T
  7. I ada 2 secondary school. Form 1-3, SMK Seksyen 5 Wangsa Maju, Form 4-5, Sekolah Menengah Sains Seri Puteri.
  8. I hate boarding school. I tak bagi parents I masuk kan adik-adik I ke boarding school.
  9. I dapat 8A dalam PMR tapi spoil gila 4A je SPM, HAHA
  10. I pernah fall in love dengan one guy ni for about 5 years tapi dia buat bodoh je dengan I. :P
  11. I paling tak suka sidai baju dan lipat baju, PALING TAK SUKA. -.-
  12. I paling suka kemas rumah.
  13. I ada wordpress tapi rasanya tak ada orang pun yang visit and comment. T.T
  14. I sangat materialistic actually. I rasa confident berjalan bila badan I dibaluti branded items. Tapi I rasa kena kikis sifat ni kan? Huhu
  15. Masa I remaja, *cehh sekarang dah tua ke?* , I sangat pemalu dengan boys. Nak bayar barang kat cashier pun malu. Hihi
  16. I sayang kan Chako. Tak pernah I sayang siapa-siapa macam I sayang dia. Cehh cehh Kuikuikui
  17. I suka tengok perempuan yang cantik. Tapi I bukan lesbian ok !
  18. I suka lelaki yang pakai braces. Aww melting.
  19. I'm 21 and still got no licence ! 
  20. I can dance, even I'm chubby. I can dance like Agnes, kecuali kalau dia buat split or backflip. OK, i surrender awal-awal. Hehe.
  21. I paling cepat sayang orang dan maafkan orang. Dan paling cepat benci orang jugak :)
  22. Sebelum period datang, I akan kuat makan. So, diet is a no no for me I think. Haha
  23. Lastly, I clubbing but i don't do drugs, neither alcohol. Ok kan? Hehe
  24. Eh dia nak 23 je ke? Ala, banyak lagi ni. HAHAHAHA
I nak tag benda ni kepada sesiapa sahaja yang nak. Ambik la. Kalau dah buat, bagi I link, I nak baca pasal korang pulak.

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

black butterfly said... REPLY

how to tag? :) suka ini awww ~ ~

hudhud said... REPLY

@black butterflyhow to tag? copy and paste je la hehe :D

Post a Comment

Next Previous Home