Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 22, 2010

Tiz Zaqyah bukan perampas !

cewahhh, title nak mengundang je. hi hi hi.


Ok la, sekarang semua orang duk heboh pasal issue twitter Fasha Sandha kan. Yang konon-konon ada artis yang kacau boyfriend dia si Jejai tu. Dan konon-konon artis tu adalah Tiz Zaqyah. Ok lah, I malas nak comment lebih-lebih. Siapa salah dan siapa tak.


Tapi kalau ikut dalam paper HITS hari ni dari Utusan Malaysia, Tiz Zaqyah kata dia langsung tak ada kena mengena dalam hal ini. Kata Tiz lagi, dia baru kenal Jejai dalam tahun ni dan berjumpa Jejai pun beramai-ramai. Fasha Sandha pun ada juga time tu. So agak nya lah, siapa artis yang Fasha Sandha maksudkan tu ye? Kalau bukan Tiz, kenapa Fasha tak nak cakap yang artis tu bukan Tiz?


Ni satu je la nak cakap, kalau pasal lelaki, tak perlu la bergaduh. Lagi-lagi kalau awak tu public figure. Kalau nak bergaduh pun diam-diam je jangan sampai media tahu. Tapi, kalau kecoh pun ok jugak, publisiti meningkat kan? Hehe. Suka hati anda lah, janji jangan dipandang serong oleh masyarakat. And remember one thing, karma is always the real bitch :)


i love her. even orang cakap buruk pasal dia. i always love her :) gambar ihsan ; tuan Google.




p/s : kesian pulak tengok fizz fairuz. tiba-tiba nama dia naik sama pulak. huhu

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

alynn malynna said... REPLY

hmm ade gak fizz beri amaran pd fasha,supaya tak mengaitkan bnd nie dgn die.

pg la kat portal murai..jejai buat pengakuan..mugkin lepas nie tuan punye blog nie boleh buat n3 mengenai nie lagi...hihi


http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=6779&c=1&s=1

IERA HAJERAH AZMAN said... REPLY

cantik! lol.tp betol la.karma itu wujud.muahahaha

ejum said... REPLY

kecoh lar fasha...publisiti murahan....:) kahwin lar cepat..

shafiq said... REPLY

jejai tu bajet hensem je. haha.


My latest entry : Spongebob Dah Tak Lagi Comel

Liyanaa. said... REPLY

eleh rampas suami org tak maluu. poyo lah fasha neh

hudhud said... REPLY

@alynn malynna hehe macam2 la artis sekarang :P

hudhud said... REPLY

@IERA HAJERAH AZMAN biar la dia rasa karma tu :P

hudhud said... REPLY

@shafiq haha kaya kann :)

hudhud said... REPLY

@ejumkahwin kang ramai plak nak kacau rumah tangga dia huhu

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. tu la dia. bapak i pun cakap camtu. dia dah kena karma kan. biarlah dia. :)

Nuraini S said... REPLY

HAHA Baru boyfriend pun nak kecoh . Yang dia kacau laki orang , tak fikir ?

Love Tiz , cun oo ! :D

ayaa alyy said... REPLY

xsuka fasya. hehe

Azzrnna said... REPLY

HAHA, dia rampas orang punya bole pulak.

Post a Comment

Next Previous Home