Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 16, 2010

Day 10 - A hobby of mine

I telah skip berapa banyak tajuk untuk 30 Days Project ni. Saja suka suka. Lagi pun I kan rebel. Haha


So hari ni ye kakak-kakak, abang-abang semua, kita akan bercerita tentang hobi saya. Eh eh macam karangan sekolah rendah la. Saya sebuah bola. Saya sebatang pensil. I'm wondering why tak ada karangan Saya sebuah tong sampah. Hahahaha.


Hobi I, secara terang-terangan tanpa dapat disangkal lagi, adalah berposing depan camera. APAKAH?


Ye la, impian nak jadi model. Tapi chubby sangat so terpaksa la pendam impian tu haha. Semua gambar I, I snap sendiri je. Tak ada famous photographer nak tolong tangkap kan hehe. InsyaAllah if ada rezeki beli DSLR, akan selalu la korang tengok gambar kat blog ni. Lama-lama jadi photoblog pulak. Hehe


Apa-apa pun, jom la kita layan gambar-gambar I ni.






Ngeh ngeh. Tak malu betul promote gambar sendiri kat blog. Well I will say I completely not even look like this in person. Muka I lain if jumpa depan-depan. Maybe I photogenic kot? Hahaha perasan ! Apa-apa pun, I teringin jugak nak posing macam model tapi segan la. Lagipun camera bodoh-bodoh je. Hehe. Well, ni hobby I, tangkap gamabr sendiri. Hehehe. Hobi anda macam mana pulak? :)


p/s : melayan Hana Yori Dango. Best pulak :D

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ravishingpeacock said... REPLY

hehe ok pe tgkp gamba sdri ;)

kak ina kl said... REPLY

salam..ala sekali sekala nak berangan tak apa per kan..

hudhud said... REPLY

@ravishingpeacock hehe nak org tangkap kan baru meriah :P

hudhud said... REPLY

@kak ina klhehe ye la tu kak ina. kalau byk kali tu yg jd parah tu hehehe :P

Post a Comment

Next Previous Home