Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 24, 2010

Channel 318 - My story

Memang menarik. Sangat-sangat menarik. Anda pernah click iklan ini di mana-mana blog? I baru je click tadi and my first impression was, 'wow, amazing'. 

Ok, bayangkan, anda cuma beritahu Astro kisah 1 Malaysia anda. Bak kata Astro 'Say it. Paint it. Sing it. Film it. And we'll air it.' Amazing kan? You guys just perlu send kepada Astro video atau pun cerita 1 Malaysia anda. Dan yang paling best, cerita-cerita anda bakal disiarkan di Channel 318 ! Bayangkan, your very own channel, untuk siarkan kisah 1 Malaysia anda ! Hebat kan? So, nak tak nak? Hehe

Rancangan in iakan ke udara bermula dari 30th August hingga 16 September 2010. Ingat tak tarikh apa ni adik-adik? Yes, hari kemerdekaan dan pembentukan Malaysia. So, what are you waiting for? Let's join this, closing date on 8th August ! So hurry up, still got time to make a film ! He he he.

For more info ;



p/s : Anda 1 Malaysia? :)

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Lean said... REPLY

Dropping by ere. =). Smiles.. Do drop by to mine too yeah. Nice one ere. =)

Post a Comment

Next Previous Home