Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 26, 2010

update on "The Most" Contest !

ok so I dah terima macam-macam reaksi on that contest. Ramai la yang cakap diorang segan nak join sebab tak cantik la, tak handsome la. wuuu sedih macam ni, tak ada semngat la I nak buat contest huhu.


Cerita nya macam ni, we're not looking for the most beautiful and handsome people. Kadang-kadang biasa-biasa pun boleh menang especially kalau rambut dia lawa. Hehe. You guys just try je. What if tak ramai yang join contest ni? Confirm la I ambik semua sekali letak kat ruang iklan tu hehe :)


So, apa lagi? Join la ! :P



cun macam ni belum tentu menang. hehe :P

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sweet_apple said... REPLY

hehe..betul2..kecantikkan tu berbeza bg pandangan mata seseorg..nak try join la..huhu

Post a Comment

Next Previous Home