Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 5, 2010

Lagenda Budak Setan satu kegagalan?

tadi I blogwalking kejap and I jumpa blog INI. Dia ada review pasal Lagenda Budak Setan. Well overall owner blog ni tak ada la cakap yang movie ni gagal tapi dia just bagi 3 stars out of 5.


Furthermore, owner blog ni cakap lagi yang sesiapa yang dah baca novel tu akan a bit frustrated with this movie.


Now problem I, I tak pernah baca novel ni, so I nak tahu, ada sesiapa tak yang tak pernah baca novel ni tapi dah tengok movie ni? I just nak tahu berbaloi tak I habiskan duit tengok movie ni. Sebab honestly, I confuse, banyak movie nak tengok ni ! Hehe


Thanks for helping :)



p/s : Scene Que Haidar marah marah sangat comel. HAHA :)

14 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ikoko said... REPLY

erm.. tadek la.. lain orang, lain persepsi..

saya baru tengok malam tadi, dan cerita ni sangat best.. mungkin ada satu-satu scene yang agak kureng, tapi still boleh ditonton, still bleh tangkap leleh..

lagu sangat sedap!

hudhud said... REPLY

@ikokooh yeke? ok2 nnt i nak tgk jugak la hehe :) taw xpe, lagu dia best :D

paie.zah said... REPLY

o yeahh. aku xpenah bc novel ne. dan cite die ooooooook la. biase la. malaysian love story.

hudhud said... REPLY

@paie.zahohh ok thx fer the info :)

Aus MeLankoLik said... REPLY

ade lagi yang cakap tak best , aiseh , putus mood nk tgk ni , hahhaak .

fndrocka said... REPLY

tengok je lah..bukan mahal sangat pun tiket wayang..hoho

aku bagi 1.8 star..kejam tak?hha

Latest Entri : Rumusan Lagenda Budak Setan

ziRaH <3 y0u! said... REPLY

kite baru tgk semalam..
nak kate besh sangat sangat, tak jugak..
ikutkan biase jek la..
tapi cam ikoko cakap..
lain orang, lian pndangannya..
:)

hudhud said... REPLY

@Aus MeLankoLikhehe u try je tgk :P

hudhud said... REPLY

@fndrockahahaha mmg kejam. blg ganti adlin.haha :P

hudhud said... REPLY

@ziRaHyup, so kena tgk je la :P

Blufish said... REPLY

" aku ckp sini ~ jgn degil ckp aku ! jgn melawan , jgn paksa aku apa ni ! apa ni !apa ni! haa !

" aku ckp aku boleh bawk kau pegi mana kau nak 2x, bodoh !!

hahahha comel enn XD

Anonymous said... REPLY

bagi aku cite ni best. maybe sbb aku tak bace novel die kot. and kalau nak kate typical malaysian love story. no way la malaysia nak lawan love story mat salleh or any other story kan? malaysia got their own standard la. and for the record, kabir bhatia would be best to direct this movie. however, sharad sharan are the one who realize first about this novel and done it. mostly orang yg rase membazir tgk cite melayu ni is people who's not supporting malay movie industry. to be honest, i pon x tgk kl drift ke ape ke ape ke, tp this kind of movie, yg agak rare org malaysia nak adapt from novel mmg jarang. so skali skale tgk x salah kan? so huda, got the idea? kalau kau benci sgt cte melayu macam mane pon ko akan rase membazir, kalau tak, it worth the ringgit. pandangan aku je okay?

hudhud said... REPLY

@Blufish memang super comel okay !

hudhud said... REPLY

@Anonymous hmm betul jgk ckp u ni. thx fer the opinion btw :)

Post a Comment

Next Previous Home