Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 24, 2010

kan I dah cakap I comel.

Cik Afifah yang ayu ni telah memberi award kepada I. Thanks babe. Nak tahu award apa? Jeng jeng jeng.


orang comel macam I je dapat award ni. kah kah kah

Tapi, tapi I kena jawab enam soalan. Yeehaaa. Macam biasa, my favourite. Jom layan, zasss ! Ha ha

Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
Please, no paparazzi. Panjang ceritanya. Dulu I ada blog lain. Then kat sini I kena maki pasal I selalu post pasal Chako. Si anon ni mengaku yang dia gf Chako dah kissing bagai la. Padahal kami sama-sama tak kenal siapa anon ini. Maka I pun buat la blog yang ini untuk menghindari diri dari si anon tu. Tak tahan babe tengok blog penuh dengan makian je. So that's why nama blog ni please, no paparazzi. Hehe

Jelaskan bagaimana anda dapat idea nak letak nama URL blog anda
Mula-mula I terbaca blog Hanis Zalikha. Dia cakap pilih nama blog yang boleh bagi orang ingat. So I selamba je la letak hudhudpunyablog. He he

Bila blog anda mula beroperasi
January 2010.

Siapa follower pertama anda?
I pun tak ingat. Entah wujud ke tak lagi blog orang itu hehe

Ucapan anda kepada si pemberi award.
Thanks babe bagi award ni. Kita baru je kenal kan. So yeah, long way to go. Friendship forever :)

Tag 9 orang.
Sorry, gua malas. Siapa rasa dia comel buat la. Ala, malu malu pulak. Ha ha babai !


dulu, pakai baju kelawar pun still cantik. SEKARANG? Dah macam indon ! 

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

DuniakuAbstrak said... REPLY

ko mcm indon ke indon mcm ko? hahaha (gurau jek jgn marah..hee)

hudhud said... REPLY

@DuniakuAbstrak hahah ye ak terima ak yg cm indon hahah :P

fadhlinaafifah said... REPLY

thank you :)

Post a Comment

Next Previous Home