Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 23, 2010

Aku dah cakap, kalau nak add aku kat facebook.....

tengok ni. Tiada sebarang unsur show off ye. Sebab ada yang lagi banyak dari i. 700 something.



Kan I dah cakap dulu, kalau nak add I kat facebook, bagi tahu dulu anda ni dar blog ke, geng blogger ke. Sebab I memang jarang approve orang. Even banyak mutual friends pun I jarang approve, apa tah lagi yang tak ada mutual friends langsung. Jadi kalau ada siapa-siapa yang add I then I tak approve lagi, tolong lah tinggalkan url anda di ruangan comment ye.

Sebab tak nak approve? Bukan sebab sombong ke apa. Tapi I ni, ada orang yang tak suka. So I tak nak la kalau ada stalker yang add I ke. Sebab dulu I pernah kena. Trauma beb. Faham? Jadi minta kerjasama anda ye.

Terima kasih dan minta maaf. Huhu.

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

haha perghh harap kawan kawan sila buat rayuan :)

bARdbOO said... REPLY

bagus,...jgn sebarang accept je kat fb tu...bahaya...

I n n z said... REPLY

seb bek la aku tak add ko lagi.
weee xD

Huda Luna said... REPLY

i pun dh malas accept skrg

lassiegewdix said... REPLY

lassie ignore jep if tanak .
lagi senang .
tak semak mate .
HAHAHA

pinkyytia said... REPLY

same!
tia lg r mls ouh!
almost 500+ tia xapprove,
sbb xknal, say no to strangers! :)

Ery Farieha said... REPLY

i pon cam u
even kdg2 yg add tu blogger tp x penah kenal melalui blog pon, i x approve.
biarlah dari blog ke FB
hehehe

ayaa alyy said... REPLY

we have the same problem. hehe

Nina said... REPLY

wink wink. agree!

hudhud said... REPLY

@bARdbOO tu la. stalker tu g report sume kat musuh I tu grr

hudhud said... REPLY

@naz ya sertakan sekali pointer terbaru anda haha

hudhud said... REPLY

@I n n z haha nsb baik pulak? add je, janji bgtaw la dr mana :)

hudhud said... REPLY

@pinkyytia banyak nya 500 ! huhu

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha hehe menyampah kan ?

oh nada said... REPLY

sama lah kita. hobby saya mengumpul friend request T.T

liyana aziz said... REPLY

mau add hudhud laaaa... buleh?? =)

Post a Comment

Next Previous Home