Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 29, 2010

kenapa semua orang buat entry geli-geli ni?

Hehe I pun nak buat satu lah. Sebab rasa macam dah tak tertanggung rindu ni cewahhh :P


I miss Encik Boyfriend. Eventho kitorang banyak message, takdela banyak mana pun, but i miss him, wanna see his face, his smile and everything ! Dia dah la tengah tidur tu sebab siang tadi melayan dota sampai 10 jam T___T . Apa la dota ni, sepatutnya diharamkan di Malaysia ! Haha. Kesian I menjanda malam ni. Ekekekeke.


Ingat lagi, selalu pukul 12am mesti I duduk depan lappie sedia tunggu Encik Boyfriend online sampai jam 3. Pukul 3 pagi baru I tidur okaaayyy. Tapi berbaloi jugak la berkorban macam tu baru dia sayang lebih. Kehkehkeh.


But one thing yang I sedar, dia macam ada sikit berubah. Bukan ke arah keburukan tapi ke arah kebaikan jugak la. 
1. Dulu, sebelum I letak phone, mesti I je yang asyik cakap "I love u" . Tapi sekarang ni, tiba-tiba dia dulu yang cakap. Haha terkejut I tapi takpe, i sukaaaaa ♥


2. Dulu kalau battery phone dia flat, dia biar je la I tunggu macam orang bengong. Haha. Tapi sekarang dia sanggup pinjam phone kawan dia untuk text I cakap yang battery phone dia flat.
Kenapa Encik Boyfriend makin sweet ni? Aww awww. Haha. Our relationship dah almost 8 months pun. Hopefully kekal lama. I tak pernah ada relationship yang lama taw T____T


But now, dia tengah tidur ! I miss him ! :((





p/s : I tahu ramai yang tak suka entry macam ni. Diorang kata tak matang. Haha.

45 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kenwooi said... REPLY

too personal maybe? =)

Cik Faeezan said... REPLY

xpe..sume org ade hak masing2 utk tulis entri yg die suke ;)

hudhud said... REPLY

@kenwooi haha yeahh but everyone love love story haha :P

hudhud said... REPLY

@Cik Faeezan hehehe thx :D

Lean said... REPLY

I'm ere. =).. Smiles

Lean said... REPLY

I'm ere. =).. Smiles

Lean said... REPLY

I'm ere. =).. Smiles

Lean said... REPLY

Dropping by ere. =)

Lean said... REPLY

I'm ere. =).. Smiles

@yuE said... REPLY

miss my boifren too...huhu

hudhud said... REPLY

@Leanthx lean :)

hudhud said... REPLY

@@yuEhehe kan kan? rinduu :(

Azizul Luqman said... REPLY

geli²?
sorry tak layan...

hudhud said... REPLY

@Azizul Luqman haha tak layan takpe :P

era_zierah said... REPLY

mmg sgt sweet en.bf kamoo..kan best kalo en.bf sy pon begitu... :(

hudhud said... REPLY

@era_zierah knp? encik bf kmu cmne?

syue said... REPLY

entry geli geli tu apa? hihihhii. semoga bahagia dgn dia ^^.

naz said... REPLY

blog u so tulis apa yang u rasa yaww :)

fatin shahar :) said... REPLY

eh...i suke entry camni..seriously...tp cukup la macam ni,,ok je..kalau extra jiwang jiwangan....erks,,,muntahhh...hahaa

E L L A said... REPLY

hehek, ur incik boyfie brubah mcm my incik boyfie jugha ~ haha ske kn ? ;p

donnyien said... REPLY

Salam kenal cik molek,
Semoga kekal lama.jandan putus ditengah jalan.

Uruchimaru @ kf said... REPLY

just havent met you yet.......

hai kwn dapat bayaran hanye dgn membaca artikel click sini http://www.readbud.com/?ref=4545324

izzati ismail said... REPLY

tak tak geli pon lahh
suka sgat ths entry :)
sbb i miss boyfie saya jugak :(

hudhud said... REPLY

@syueentry jiwang2 haha :P

hudhud said... REPLY

@naz yela takut terover plak haha

hudhud said... REPLY

@fatin shahar :) haha extra jiwang tu i terus tekan button close haha

hudhud said... REPLY

@E L L A suka sangat. tidur pun tak lena ekekeke :P

hudhud said... REPLY

@donnyien amin. moga2 kekal lah :)

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf u mean? hehe

hudhud said... REPLY

@izzati ismail huhu. dorg tak miss kita ke? haha :P

Admin said... REPLY

how old are you? you write like a 15yr old.

humaira said... REPLY

sweet giler lah ak bc!!!!
ahhhakkk nk nangis p0n ader
keh3

Luth Textile said... REPLY

i love ur bf too.. hahahha

personal tapi cukup bermakna.. :)

kan best kalau gf i mcm u..

hudhud said... REPLY

@Admin 21. yeke? tak sangka i look younger than my actual age. haha

hudhud said... REPLY

@humaira eh jangan la nanges hehe :P

hudhud said... REPLY

@Luth Textile erk. haha. yeke best? ramai lelaki mana suka i :P

heart~ said... REPLY

ingtkn ape yg geli2 tadi...hehehe...btw comel la both of u =)

hudhud said... REPLY

@heart~ hehe comel ke? i je, dia tak haha thanks :)

Nurain Hasan said... REPLY

ala.dulik je la ape org kate.
ur blog suke hati u la yunk
muah muah
;p

liyana aziz said... REPLY

uish, okay ape?? i mean it's ur blog, to jot down everything that u wanna share *ada limit la kan 4 sure*... yana suka, don't worry.. weeehuuuuuu...

hudhud said... REPLY

@Nurain Hasan hehehe mekacih ! muah balik ! :D

hudhud said... REPLY

@liyana aziz hehe thx yanaaa, syg u ! :P

idAti mALek said... REPLY

x kire org cakap matang atau x, sy suka.

Farhan said... REPLY

salam 1 malaysia haha...sekurang2nya ada entri yang nak dibaca ok...:et

tam said... REPLY

pakcik yang kelabu mata ni pun minat gak nak baca,kira ok la tu..

Post a Comment

Next Previous Home