Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 30, 2010

Baju dota.

Siapa tak tahu main dota? Lelaki kalau tak tahu main dota tu mesti lelaki yang dah tua sikit. Ekekekeke. Encik Boyfriend I menghabiskan masa 10 jam main dota. Tu pun tengah main dota lagi tu. Sekarang kat rumah dia dah ada streamyx, memang menjanda la I. Eh apa janda-janda ni, kahwin pun belum. Hehe. So sekarang I nak cerita pasal baju dota. Kenapa tiba-tiba bukak cerita dota ni? Sebab ni ;


kesian kau. mesti hampa kan tak dapat jumpa baju dota dalam blog ni? 

Macam mana la rupa baju dota tu ye. Nak jugak belikan untuk Chako hahaha. I google baju dota, and result nya ini je yang memuaskan ;

berapa ringgit ni? kat mana ada jual? Tolong la budak yang search keyword baju dota tu. Haha

P/S : walau pun i minat dota, tapi tak boleh over over. Kang tak study pulak. Haha

15 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

haha
u lyan dota gak ke?
hahahadoiii

Pinky Pixie said... REPLY

saya pun mengalami keadaan yang same.
dota da jadi bini no 2 dy.
saya nak sesiapa yang berkuasa tolong hapuskan dota.
miahaha.. bolehkah?

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha ngeee terpengaruh :P

hudhud said... REPLY

@Pinky Pixie bini num 2? dah macam bini num 1 je i tgk ! haha

rathiqah azmira rosli said... REPLY

my rumate's bf pun kalau main dota memang akan lupa dekat gr dia.singkatan dota 'dunia orang tanpa awek' kan.hehe

Gorgoms said... REPLY

haha...jom tengok baju....

kenwooi said... REPLY

dota! i dont play it =P

Hapiz Rahman said... REPLY

x suka men dota. hanya suka counter strike! hahah

Huda Luna said... REPLY

haishh sngt dia google baju dota
tp kesiannn x jumpe

e m y said... REPLY

i hate dota..buat bf i ignore me..hahaha

Hasrol Nizam said... REPLY

lepas ni org google baju dota, kompem jumpa..hehe..

tak pernah main dota..sekian~

jangan tension-tension, hasilnya?

hudhud said... REPLY

@rathiqah azmira rosli hehe yup dunia org tanpa awek :P

hudhud said... REPLY

@kenwooi u shud try! :P

hudhud said... REPLY

@Hapiz Rahman cs i xpnh main lg haha

hudhud said... REPLY

@Hasrol Nizam u shud try hahah

Post a Comment

Next Previous Home