Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 17, 2010

tag lagi. award lagi

Thanks to Mr ATA for giving me this award untuk blog I yang tak seberapa ni. Kata nya dia suka header blog I. Tapi I rasa biasa je kot hehe. Apa-apa pun thanks untuk Mr ATA sbb selalu lepak kat blog I. Nanti ada masa I belanja makan. Hikhikhik. So ni award yang dia bagi kat I.



Top kah saya? TIDAK SAMA SEKALI. Ceh ceh malu malu hanjing kucing pulak. Hahaha. But award ni datang dengan tag. So I kena la jawab tag ni sekali. Lets cekidout yo.

adakah anda rasa anda HOT?
hot tempered? tidak. hot chick. maybe.haha perasan kau. tak ada lah. I gadis normal. :)

upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang


cerita pasal gambar nih ?
nak cerita apa? tak ada benda kot. gambar ni di masuk kan oleh my friend, Asy into my lappie masa I mintak tolong dia reformat lappie I.Comel kan?

kali terakhir makan pizza?
can't remember la. last month kot. dengan wani time bosan-bosan kat Armada Hotel. Sedap woo dominos pizza. Lagi sedap dari Pizza Hut !

lagu terakhir anda dengar?
Waka waka by Shakira.

apa yang anda lakukan selain selesaikan tag ini?
facebooking and myspacing. as usual huh. :)

selain dipanggil nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
Ayong, dipanggil oleh family. Dan Encik Boyfriend panggil i gemok. Kuang asam betol.

tag 5 orang. *aduh, lemah la tag tag ni haha*

sape orang no.1 ?
rakan blogger je :) yang selalu layan I dan yang comel ni. rindu sama dia ! hehe. dia pun malas jugak nak tag orang macam I hahaha

katakan sesuatu pada orang no.5.
Naz, i love how u arrange ur words. every single words. even kadang-kadang ada yang I tak faham, but I always impress dengan orang yang boleh buat ayat terror macam u ni. Mana belajar? Esei BM mesti A+ kn? Hahaha

No.3 ada hubungan sape ngan sape?
Apa la soalan ni, ayat berbelit. Haha. Tapi rasanya dia ada hubungan dengan orang yang pakai kereta Ferrari merah. Betul ke? haha :P

bagaimana pulak dengan no.2?
Ehh I suka tengok gambar-gambar dia kat blog. Semua cantik-cantik. I suka jugak tengok dia pakai shawl sebab I tak reti la nak pakai bagi kemas macam dia. hehe

kata-kata cinta dengan orang no.4..
I miss you la kot. Kat matrix tak sempat nak sembang sama-sama. haha :P

berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag.
jealous kadang-kadang sebab gambar yang mereka post kat blog semua menarik. Hehe
mereka sangat ramai followers.
very friendly.
cantik & handsome. cewahh ni ikhlas ek ! hehe
and lastly, i suka baca pasal their life. 

OK ITU JE. BABAI. ^^

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

hannamaruku said... REPLY

eh eh i ade la? hihi :P

lassiegewdix said... REPLY

syg !
snyp jep pas da taq i aw .
da ade 2 hutang tag ni nan yu .
HAHA .
t i wat ea syg :P

Post a Comment

Next Previous Home