Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, June 20, 2010

Contest bergaya dengan baju

Hah kalau bab-bab contest pasal fashion ni memang I suka. So contest ni di anjurkan oleh Cik Puteri kita, wiwiitt princess. Hehe. Tapi ada syarat ok ! Ni syarat dia ;



1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !

2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......


Ok, mari kita lihat siapa yang kenaaaa !!!



ngeh ngeh ngeh GUMUK !!!


 Tarikh tutup 3 Julai taw !!

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

kasuttt u comell :P

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. hehehe merah mak ngah ! :P

sherah said... REPLY

hey babe. good luck untuk contest nih :)

comel! macam nak masuk tapi takde baju cantik2 :P

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said... REPLY

wahh macam best jee contest ni :)

princeduyong said... REPLY

hurm...cam menarik...

hudhud said... REPLY

@sherah hehe pegi melaram cepat ! :P

hudhud said... REPLY

@anyssreynastorymorypreetydirtysecret mesti la ! join la ! :D

hudhud said... REPLY

@princeduyong saye ke yg menarik tu? hihihihiihihi :P

MissNafa said... REPLY

menarik2!~
gudluck :)

hudhud said... REPLY

@MissNafa thanks :)

Post a Comment

Next Previous Home