Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, June 20, 2010

eh eh, I pun ada gambar kat pavi lah !

tajuk entry mengundang je.


ok ok, hello people ! lama gila I tak update blog kan? Eh lama ke? Rindu tak? kah kah kah. Sebenarnya, dah lama I tak update sebab I pergi KL. Kan I cakap ada kenduri kat TTDI tu. But guess what? End up pergi KL instead of pergi kenduri. Haha. Tiba-tiba my parents macam ok je if kitorang tak nak pergi. So I lepak la KLCC and Pavilion dengan Encik Boyfriend and my lil sis.


Gambar tak payah cakap la, banyak gila kot. If nak tayang satu-satu kat sini takut korang muak pulak. Haha. Tapi I rasa ni la the best outing ever or the best dating day ever I dengan Chako. hehe. Sampai tiba-tiba Chako pun hantar message ni dekat I lepas kitorang balik. Tak pernah-pernah ok. Dia rindu I la tu, hehe perasan :P


hehe saja nak menayang. happy ni ! :))

ok lah, apa apa hal, jom layan gambar-gambar ni 







dan bila dah bosan menunggu orang, keadaan nya bertukar menjadi begini ; 





Haha so many pictures ! Nak tengok banyak lagi boleh tengok dekat Myspace takpun Facebook I. Oh btw, I miss blogwalking a lot !! Huhu. Ok lah itu je kot. Nak sambung blogwalking kejap ni. Miss u guys a lot !

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

i tak pernah pergi. okay kesian i HAHAHA

naz said... REPLY

tajuk dia buat i goyang haha

sherah said... REPLY

haha nice.sweet lah you both haha....
rindu nak baca entry2 you ehehe nasib dah updet dah

hudhud said... REPLY

@naz hahahaha apsal weh? :P

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. hehe jom la pergi, i bawak nak? :P

hudhud said... REPLY

@sherah hehe thnks babe :) rindu ke? ehh sayang u ! haha :D

Post a Comment

Next Previous Home