Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 24, 2010

waktu terbaik untuk post entry

Anda perasan tak selama ni yang iklan dekat blog korang rajin keluar time tengah-tengah malam hingga pagi buta. Kalau dah siang tu Ya Allah, liat sungguh dia nak keluar kan? Sebab musabab nye tak ada lah i tahu. Tapi I rasa waktu-waktu macam ni sesuai untuk post entry.


Jangan risau kalau tak ada orang nak visit blog anda, sebab, sekarang kan World Cup fever. Confirm ada orang tidur pagi buta punya. So time-time macam ni, korang update la blog ye.


Oh lagi satu, I perasan sekarang ni kecoh juga pasal issue tipu mentipu click iklan nuff di blog. Konon nya message di shout box orang tu yang dia dah click iklan. Tapi bila check nuff tiap hari Isnin, orang ni cakap Nuff dia tak berganjak pun. Ish ish, kenapa la korang sanggup tipu macam ni? Tak berkat taw. So siapa-siapa yang berani-berani buat macam tu kat I yang berdaulat ni, biar blog dia tak famous langsung ! kah kah kah gila kejam.


I berdaulat ok, BERDAULAT. hak elah.


Ok lah, di sebab kan terlalu bosan, maka I godek-godek lah folder gambar di lappie I ni, banyak gambar time zaman kegemilangan yang I jumpa. Sekarang dah zaman gelap, ye zaman kejatuhan I. Haha. Then terjumpa gambar ni. Terdetik jugak kat hati " lawanya aku dulu-dulu". Hahaha rambut yang lawa ok, rambut. Ha ha ha.



lawa nya. no wonder dulu ramai yang nak. T______T

p/s : lepas ni, semua post penting akan di post pada tengah malam. GB pun tak buat hal. hehehe

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ahmad Tajuddin Abdullah said... REPLY

haha,boleh tahan hud-hud ni show off...wakaka..kidding..

liyana aziz said... REPLY

yana prefer pic hud2 yg dgn mr shakur sebelah ni.. nampak sangat sweet tau.. =)

miss nana said... REPLY

btol la. bila tgh mlm bawu nak kua.tp time tue la nana tdo =_=" kna praktis bangun awal.nati kang balik u pegi kelas lmbt.agagag^^

bspotgurl said... REPLY

faham tu :)

hudhud said... REPLY

@Ahmad Tajuddin Abdullah hhehehe i memang suka show off :P

** a i l y ** said... REPLY

pinjam rambot~! hehehe

hudhud said... REPLY

@liyana aziz hehe yeke? malu I. thanks :P

hudhud said... REPLY

@miss nana ala, now tgh sem break. layan je tdo pagi buta. haha

hudhud said... REPLY

@bspotgurl faham apa? haha

naz said... REPLY

haha i rasa tengahari ke petang adalah masa terbaik :) sebab ada setengah orang berblog masa pejabat di rumah tiada internet

miMiE aZiMaSK ^V^ said... REPLY

heheheeheh .... ada ka org buat cam tuh kat u pasal nunang tuh.. aiisshh nak kena babap itu orang...


alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

Ikemal said... REPLY

dulu? haha. sekarang?

hudhud said... REPLY

@naz yah betul. tapi kalau pasal iklan, tgh malam terbaik. hehe

hudhud said... REPLY

@miMiE aZiMaSK ^V^ ada la kot. nuff i pun bukan naik byk hehe

hudhud said... REPLY

@Ikemal skrg no comment lah ! haha

Boloque said... REPLY

menarik memang menarik

PANAS: Harga Petrol Ron 97 Naik 15 sen..apa sudah jadi?

Post a Comment

Next Previous Home