Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 22, 2010

siapa la yang cari keyword macam ni.


tak la pulak ku tahu berapa banyak bag yang perlu di bawa cik adik oi ! Hehehe.
Bagi sesiapa yang berkenaan yang nak tahu pasal ni jugak, well I rasa bawak la berapa pun janji muat kereta bapa anda tu dan janji tak bawak satu almari mahupun satu lori. Haha. Sumpah funny gila lah keyword ni ! Kesian budak ni agak nya cuak kot nak masuk uni. Takpelah, untuk adik ni, sorry kakak tergelak. Tapi cara adik susun ayat tu kelakar sangat lah ! Nak join Raja Lawak tak? hahahaha

p/s : dah lupa pulak berapa banyak bag I bawak dulu. HAHA

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

rashid said... REPLY

Haha...memang pelik..haha, ni musim budak masuk U...haha

hudhud said... REPLY

@rashid haha tahu takpe :)

Alia said... REPLY

memang kelakar la.tergelak2 dh ni.

tiqaa said... REPLY

haha. kelakar pulak. adoiyay! ;p

Huda Luna said... REPLY

kesian kt budak tu
mesti dia pening nk bwk bape beg kn

hudhud said... REPLY

to everyone : funny kan? kesian dia. haha

ellenyna said... REPLY

hehe kelakar.

Post a Comment

Next Previous Home