Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 22, 2010

Ini perempuan ke?

hello semua. hari ni nak buat entry bertanya + tak puas hati + geram sikit-sikit. Hehe. Eh kata entry emo boleh gelak lagi? Lalalala


Ok, back to the topic, I boleh faham kalau lelaki main kayu tiga dan hancurkan perasaan perempuan. Sebab dia lelaki, dia tak tahu apa yang perempuan rasa. Tapi anda pelik tak kadang-kadang dengan perempuan yang hati perempuan pun dia tak tahu macam mana?


Dari pengalaman, I lihat dan dengar macam-macam perkara. Kadang-kadang ada jugak perempuan yang jenis 'with boys, they're a little bit bitchy'. Yang terover bitchy pun ada. Susah ke nak faham apa yang perempuan lain rasa. Kau hancurkan relationship orang tu dan kau tak takut ke the same thing happen to you? Pelik jugak dengan perempuan yang macam ni. Mereka perempuan, sepatutnya memahami perempuan dengan lebih baik.


I ada prinsip I sendiri. Walau macam mana pun sayang I pada lelaki tu, I kena let him go kalau dia dah ada girlfriend. Tu nama nya sacrifice. Kalau kita sacrifice untuk menjaga relationship seseorang, I yakin dan pasti Tuhan akan berikan yang lebih baik berkali-kali ganda lebih baik dari lelaki yang kita suka tu. Kan kan? Jadi, jangan rosak kan relationship dan life orang. 


Kepada perempuan-perempuan di luar sana, pertahan kan relationship anda. Orang yang selalu mencuba tak kan kalah. :)

21 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

waNiee said... REPLY

geramkan perempuan yg mcm tu? sgt pentingkan diri sendiri. i sendiri penah kene macam nie. kurang ajar gle perempuan mcm tue. dah terang2 yg laki tu bf i, lg die nak. dah tu kutuk2 i mcm i plak perampas. wtf kan? huh! emo lebih plak bile teringat cerita dulu! huhu~

hudhud said... REPLY

@waNiee wah babe, cerita u sama je dengan i huhu. tu la benci gila kot !

cindir-rela said... REPLY

sangat setuju..

i believe in karma:)

that girl suppose call them bitchy je..huhuhu

blogwalking:)

waNiee said... REPLY

@hudhud sgt anti dgn org yg mcm nie! grrrr~ ade org nak rampas bf u ke? lawan je ngn org tu. jgn biar die wat suke2 hati je. dah desperate sgt ape nak rampas bf org. jgn mengalah!

hudhud said... REPLY

@waNiee dulu ada la. entah la i pun tak tahu dia desperate or what. huhu. tapi sepatutnya dia faham hati perempuan jugak

hudhud said... REPLY

@cindir-rela yah, karma is the real bitch :)

syue said... REPLY

yippie. setuju sangat =) kite kena lepaskan dia klu dia ada gf lain even syg kita kt dia tinggi sgt2, sbb satu hari nnt mst akan ada yg lebih baik utk kita :) so, tk paya la nak tunjuk desperate kat laki yg kita syg tu. tkde faedah pn rosakkan relationship org.

hudhud said... REPLY

@syuebetul tu ! setuju dgn anda ! :D

rashid said... REPLY

Bagusla fikir macam tu...tapi jangan pelik kalau something tu tak dibalas sekarang, mungkin dibalas dekat anak-anak, mana tau, kuasa Maha Kuasa..

bspotgurl said... REPLY

never giv up never surrender!!

lizz said... REPLY

i percaya pada hukum karma sangat2. so, biasanya kalau orang buat macam ni kat i, i redha cuz percaya karma akan datang jugak later! setuju dengan u!

ayaa alyy said... REPLY

betul tuh. i dh alami menda nieh. so i emngalah ja. sbb i mls nk amek port nangis gila bagai tp diorg happy. buat ape kn ?

hudhud said... REPLY

@rashid di balas di akhirat juga bisa :)

hudhud said... REPLY

@lizzyup ! kita harus ingat karma tu. thx :)

hudhud said... REPLY

@ayaa alyy jgn menangis lagi ok :)

De'din said... REPLY

haha..
kalo laki x pa erk??
kalo boleh elakan lah dri kacau owg yg sudah berpunya..
nnti jdi kat diri sendiri baru nak sedar..
betul x ??

hudhud said... REPLY

@De'din lelaki punya version tak buat lagi hehe :P
betul apa yang u cakap tu encik din :D

Uruchimaru @ kf said... REPLY

emm..no reason to leave comment here btw one sentences i keep in my mind..what you can do,you get back..!

Anonymous said... REPLY

haha i pernah kena. tapi i let him go. dia sndri dah tau prangai pmpuan tu macam mana, yes, bitchy, pergi layan pulak dah. then blh plak ckap "if u trima i blik, i snggup clash ngn dia mlm ni gk" hekk dia! grr.
**using anon, takot orang tau :p
clue clue : so***sp***ty*ow[dot]blogspot :)

Haura Malina said... REPLY

i rse popuan zmn skunk mmg banyak cmtu n mmg ramai dah kne cmtu. haih. -.-

adah budak skema said... REPLY

heyy, even tho i'm 17 but can i interfere? hehe.
a bitch like that doesnt have feelings and they dont think cause they're selfish :)

fight for the love not with the girl ;p

Post a Comment

Next Previous Home