Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 26, 2010

entry untuk semua yang berada di Geng Blogger.

Hello people. I tak boleh ping my previous entry. So i make this one. I ada buat satu contest so hopefully you guys can join that. Argh kena inform sampai dua kali sebab entry yang I cerita pasal contest tu tak boleh ping pulak. Hehe. Nakjoin just click here ;


Terima kasih dan maaf atas kesulitan yang dialami. Hope you guys can join the contest :)

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Amir Izzat said... REPLY

Laa..haha..ingatkan apa..ok2..terima kasih..

black butterfly said... REPLY

you i nak join!! tengah buat ni. haha btw can u drop some comment about my new page? cause i need opinion from you guys. thank you :)

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat heee sorry :P

black butterfly said... REPLY

b, i buta it. tak fahammmmm hehee url apa? entry apa? hi hi hi

black butterfly said... REPLY

or paste sini? http://zulhaninamirah.blogspot.com/2010/06/contest-contest.html
eish kasihan u dapat contestant slow mcm i. sabar tao? haaa but sala jgn mara tao?

Uruchimaru @ kf said... REPLY

klu tidak keberatan sile ping di innit dlm nuff.........

heart~ said... REPLY

wah wah wah..blh la nana join =)

hudhud said... REPLY

@heart~ jom, jom jojn je ! :D

Post a Comment

Next Previous Home