Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 15, 2010

akibat tersalah check e-mail. WTF !

tu la masalah kalau e-mail banyak sangat. ish, rasa macam nak mencarut kat diri sendiri -.-'


Ok, sesungguhnya I berada di dalam situasi yang amat amat dan amat membengangkan. Ingat tak pasal contest Toy Story 3D yang i post dulu? Well punya la i beria check masa 9 june tu dekat e-mail I. Begitu hampa bila I tengok no any e-mail from Nuffnang.


Then suddenly tadi I teringat pasal satu e-mail yang I dah lama tak bukak. The same e-mail yang I registered with Nuffnang. And guess what, I got this ;




Damn it ! I did win the ticket ! Tapi closing date untuk confirm dah pun berlalu so dia revoke my invitation ! Argh sedihnyaaaa. Semua salah I sebab bodoh sangat pergi check e-mail lain. Kenapa I bodoh? Uwaaaaaa :( 


I nak sangat tengok that movie ok. And I really hope to get those tickets. Tapi malangnya, kebodohan I ni, haihhh tahap IQ yang rendah betul la. Rasanya macam kena tukar e-mail je kat Nuffnang ni. Cannot let this thing happen again in future !


p/s : siapa nak belanja I tengok Toy Story 3? :((

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ikhwan said... REPLY

jgn katakan u. smua org pena trsalah baca email. pena trkne dkt i, tggu pnya tggu email. smpai dua tiga hri jgk. rupanya2 email msk spam box. OMG.

hudhud said... REPLY

@Ikhwan huhu sedih okayy :((

kenwooi said... REPLY

must always check email =)

hudhud said... REPLY

@kenwooi yah, hv to remember that. huhu

tiqaa said... REPLY

sayangnye!

hudhud said... REPLY

@tiqaa taw xpe ! :(

sHaH said... REPLY

bertuah giler dpt..
aku ni jugak yg tak dpt2 dowh..

AkuChumel said... REPLY

halloh......cian nye..xpe..iQa banje :P

hudhud said... REPLY

@sHaHhuhu kena try harder. ni pun br 1st time dapat

hudhud said... REPLY

@AkuChumel hehe ye ye je iqa ni :P

nesca said... REPLY

adoiii itu sakit!! tukar email cepat! takpe, gi la beli awal. dah boley dah kan sekarang ni

hudhud said... REPLY

@nesca tu la nak tukar ni ! hehehe

Post a Comment

Next Previous Home