Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 12, 2010

Day 09 - A photo I took.

30 days project continue with day 9 , a photo that i took. Ok buat masa sekarang ni, I tiba-tiba jadi addicted nak snap pic Chako tengah drive. Setiap kali dia drive, itu adalah perkara wajib la kiranya. Haha somebody please tell me the reason why?? So, here it is, the photo that I took ;


gambar ni fresh dari ladang. Baru je snap tadi masa fetch my sister dekat rumah dia kat Danau. Kalau nak ikut, banyak sangat gambar yang I dah tangkap. Tapi sebab I online kat cc so tak dapat la nak ambik gambar-gambar tu. Btw I pun memang suka photography tapi tu lah, bila la nak dapat duit beli DSLR. Teringin jugak jadi macam Hunny Madu. Dia cakap yang dia teringin laptop dekat blog dia. Then orang yang kerja kat company lappie tu terbaca blog dia, dan terus bagi kat dia. FOR FREE OK. harap-harap la ada orang dari Canon ke Nikon ke yang baca blog I ni, dapat la I DSLR sebiji. Hahaha harapan !

p/s : tengah mengidam KFC  T.T

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

am said... REPLY

haha.best sgt la kalau de org bace blog ni bg dslr sbjik kan .haha .mmg mahal bnde tu .sabar la weh,tak lama lg rzeki ada la tu .cmne pun mst ko dpt .sabar la .haha .

hudhud said... REPLY

@am haha dah lama bersabar ni hehehe :P

am said... REPLY

haha.sabar2 tau .ada la tu rzeki .lambt ngn cepat je .haha .

sHaH said... REPLY

dslr?
nak jugak!!!

btw, checkout my new post @ http://alifetimesaga.blogspot.com/2010/06/glee-end.html

hudhud said... REPLY

@am haha tu la. nak sabar tu cm susah je aha :P

hudhud said... REPLY

@sHaHjom la sama2 beli :P

Tfaaaaaa said... REPLY

hahaahaa..semoga impian anda tercapai~!hahaha

nnti jgn lupa ambik gambar tfa pulak.haha

Post a Comment

Next Previous Home