Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, June 27, 2010

jangan nak rindu sangat la kan.

I ada kes di mana dua orang ex boyfie I cari I balik.


Yang sorang ni dia mintak my number dekat bestfriend I. Konon dia nak bayar hutang dia kat I la. Rm 300 hutang ni. At last, tak bayar pun. Bukan main lagi dia bercerita yang dia dah ada restaurant sendiri la, gf baru dia Singaporean la. Hello, ingat I kisah ke? I yang tanggung dia dulu, ada hati nak tayang kekayaan dia. Hak tuih !


Yang second ni, macam ni cerita dia. I ada kawan, nama dia dyra. Hari tu I jumpa Dyra kat klcc then we snap la some pictures. And then Dyra publish la picture tu dekat Myspace dia. Tiba-tiba ex I ni comment kat gambar tu. Dia tanya "Huda kat mana eh skrg?". Nak taw Dyra jawab apa? Huda di mana-mana sahaja. Hahaha caya lah Dyra !


Masalahnya, I tak tahu apa yang dua orang ni nak dari I. Yang hutang dengan I tu, entah bila la dia nak bayar duit I. Sampai Chako pun marah and sound dia. Chako bagi message la perli dia baik punya tapi dia tak reply pun. Tu la last I dengar khabar dia lepas tu terus gone. Dah mati kot dengan gf baru dia tu haha. Lantak lah, ingat I kisah? Nak je I datang rumah dia and mintak duit tu dekat mak dia. Grrrr.


Btw, cakap pasal rindu ni, perasan tak semalam I tak update blog? You guys rindu I tak? Rindu ye, nak tengok ni ,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



hah rindu lah sangat ! HAHAHAHA

p/s : semak kan dengan ex boyfriends ni? UGHH

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ada.m0khtar said... REPLY

cam hampeh je laki gitu. mmgg buat semak otak

Whoda said... REPLY

wohh..haha..
yeah mereka2 nie mang same jekk..
wat a jerk

AkuChumel said... REPLY

vudus saja....da xlaku baru nak rujuk kekasih lama.jgn layang.abaikan saja.suda ada kehidupan baru kan..?trs kan tanpa toleh blkg.cehh

hudhud said... REPLY

@ada.m0khtar tu ah pasal. mmg buat semak je pun

hudhud said... REPLY

@Whoda lelaki yg tak matang, semua sama :D

hudhud said... REPLY

@AkuChumel hehe yeah no more turning back :D

Post a Comment

Next Previous Home