Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, June 25, 2010

Apa kena mengena Nuff dan nombor 12 ?

Hello hello hello. Anda sihat? Ngee


Ok lah, mari kita cerita tentang nombor 12 hari ini. Ada apa dengan 12 ni? Anda perasan tak iklan Nuffnang anda tu? Kadang-kadang ada, kadang-kadang tak ada. Anda tahu ke bila masa dia ada, bila masa dia tak ada?


Ok, fyi, kalau anda perasan la kan. Tepat jam 12 tengahari dan 12 tengah malam, mesti iklan ni akan bangun dari tidur yang lena. Hehehe. Betul tak, betul tak? Jadi makanya, buat sesiapa yang nak amount kat Nuff dia naik, buat la entry di waktu-waktu begini, supaya nanti ramai la orang yang click iklan Nuff anda itu.


Tapi ada juga yang kata, ala, jangan la nak kejar duit. Alang-alang kau dah buat Nuffnang tu, maw tak nak kejar duit? Bukan la kejar pun tapi mesti korang susah hati jugak la kalau duit tak naik-naik kan? Tell me la, siapa tak suka duit? Hehe.


Ok, itu je pun nak cerita. Jumpa lagi babai.


lu tak nak duit ke der?

14 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Kie-yu said... REPLY

ahaa..
gud idea
tak pernah terfikir pun
thanks for sharing ;)

I n n z said... REPLY

yeke ?
mesty salu pantau nuff neyh .
xD

hudhud said... REPLY

@Kie-yu hehe ur wc :)

hudhud said... REPLY

@I n n z mesti laaa. hhehehe :P

ieQa sWetLuv said... REPLY

hahaha tunggu encik nuffy rupenye.. itulah dia mmg suke pejam celik kan

hudhud said... REPLY

@ieQa sWetLuv taw xpelah hehe

aizuddin.com said... REPLY

apa kata try mangga ad..berbaloi2..hehe

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said... REPLY

info bagus ni tengs :)

naz said... REPLY

haha i boleh nampak u besungguh tentang nuffnang :)

hudhud said... REPLY

@aizuddin.com nnt i fikir kan ye hehe

hudhud said... REPLY

@anyssreynastorymorypreetydirtysecret fuhh pjg nya nama anda haha

hudhud said... REPLY

@naz I am ! :P

Rara Nasiha said... REPLY

tipulah kalau cakap tak minat duit kan? hehe

hudhud said... REPLY

@Rara Nasiha haha taw pun :P

Post a Comment

Next Previous Home