Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 15, 2010

GB and blogger friends. Help me.

Friends, I ada masalah di sini. Kenapa setiap kali I paste url blog di Facebook, mesti dia akan tertera macam ni ; 




dan kenapa bukan begini ? *curi dari FB Ailyl jap. hehe*



Fenin la fenin. Tolong I !

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

u paste macam mana? kalau u paste url mmg akan keluar macam itu tapi kalau u paste permalink baru keluar mcm ailyl

ini url : http://hudhudpunyablog.blogspot.com

ini permalink : http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2010/06/gb-and-blogger-friends-help-me.html#comments

harap betul lah apa yang u sdg lalui heee

hudhud said... REPLY

even dengan permalink pun dia still akan keluar macam kat gambar tu. cuma tajuk je lain. description takde pun :((

Silence Shooter said... REPLY

Salam..
nak bg cadangan..
ape kata guna networkedblogs..
salah satu application dlm FB..
function networkedblogs ni..
dier akan publish ur new entry automatically..
gud luck :p

hudhud said... REPLY

@Silence Shooter i guna benda tu. tapi mcm blur je. meh tlg ajar. hehe

Silence Shooter said... REPLY

networkedblogs ni yg pentingnya u kena register ur blog la..
kalo u guna tp tak register blog sendirik tak guna gak..
ahaks~

here's the link
http://apps.facebook.com/blognetworks/index.php?ref=ts

kat atas tu ada button register blog..
bila da masukkan ur blog url..
pling2..siap la nnt..ahaks~

hudhud said... REPLY

@Silence Shooter hehe thx 4 the onfo. i dah buat dah. tinggal nak suruh org buktikan je yg i ni author blog hehe

Silence Shooter said... REPLY

meh i tolong buktikan meh..
agagaga~

hudhud said... REPLY

@Silence Shooter haaaa cmne u nak buktikan eh? hehehe

ellenyna said... REPLY

change tumbnail

hudhud said... REPLY

@ellenyna err u mean?

Liyanaa. said... REPLY

babe, u letak sahaja widget yg follower tu dkt belog, lepas tu u sendiri verify, dh verify baru u delete balik widget tu. keh keh keh widget tu untuk verify u author sahaja. sbb kalau nak cr smpai 10org yg ckp u follow mcm susah je nk kene send2 tu kan :P

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. hehe ok i letak balik lah. dulu i ada letak but then org tersalah follow kat situ plak hahah :P

Embun Pagi said... REPLY

u boleh edit description bawah tu hud. kaalau i tak silap lah

Post a Comment

Next Previous Home