Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 22, 2010

Blog paling kemas - Belog Cap Ayam

ok ok, ini bukan sesi review blog ye cuma nak share dengan anda blog yang I rasa super kemas, super menarik, macam-macam super lah. Blog ni, pantang ada new update je mesti I cepat-cepat usha, hehe. Ok, nak tahu kenapa I cakap blog ni kemas? Let's cekidout ! 


super cute kan header dia? Bila la I nak ada photoshop ni. Tak sabar nak buat header gempak-gempak. Haha. Blog ni memang kemas. I suka. Kenapa I cakap kemas? Sebab tak banyak widget and sidebar dia kelihatan tersusun je. Tak percaya? Tengok sini sendiri ;


Amacam? Betul tak I cakap? Lagi satu, setiap entry dia mesti ada gambar-gambar comel macam ni ;


hehe you memang sangat kreatif la Cik Amar Amirah. Jadi di kesempatan ini, cewahh over pulak, I nak ajak anda semua jom la follow Belog Cap Ayam ni. Sebab best !

Ok, mulai sekarang, blog yang mana I rasa kemas, I akan review. Supaya anda semua di luar sana boleh ikut macam mereka. Jangan widget banyak sangat. Pening lah. Hehe :D

p/s : blog I pun I rasa macam selekeh gila. HA HA HA

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Amar Amirah said... REPLY

huda, you buat i nak pengsan! hahaha, terima kasih hunnn! empp empp, ciom dengan sepenuh tenaga. Haha, bunyi sangat songsang!:D

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah haha apa cium cium ni? :P tapi sumpah i suka blog u gila weh ! :))

Amar Amirah said... REPLY

Nakal la u membahan i disini. Tunggu eh nanti i bahan u balik!

I pon suka gila blog u babe!Cepat2 cari Photoshop ok! Tak sabar nak tgk macam mana blog ni transform bila u dah ada photoshop nanti!

hudhud said... REPLY

hehe i tgh nak download yang crack punya tataw nak cari kat mana uhuhu

** a i l y ** said... REPLY

ayam dia comel! hihihi

Huda Luna said... REPLY

kakak ayam saya mmg mempunyai blog yg kemas
saya cinta dia hehe

black butterfly said... REPLY

sangat comelll!

hudhud said... REPLY

@** a i l y ** tu la. hehe

hudhud said... REPLY

@Huda Luna hehe kakak ayam? LOL :P

hudhud said... REPLY

@black butterfly yes indeed ! :D

Liyanaa. said... REPLY

i pun sukaaa belog ayam sebab masa i dekat unisel i digelarkan ayam :( sbb tu i suka belog ayam. eh tak belog amar :D

Post a Comment

Next Previous Home