Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, June 11, 2010

Tiba-tiba ada benda jatuh dari atas.

Hari ni telah berlaku nya suatu kejadian ngeri di rumah Encik Boyfriend. Tak pernah lagi la I tengok kejadian ni di mana-mana, mahupun di rumah nenek I yang dah berpuluh tahun tu. Ngeri, nasib baik tiada kemalangan jiwa dilaporkan. Tapi kemalangan emosi maybe ada la kot. Trauma dengan suata benda ciptaan manusia. Benda tu telah jatuh dari atas dan terkena I dan juga Chako. Tapi yang parah nya Chako la. Mula-mula ingat kena gegaran otak ke apa. Tapi nasib baik takde apa yang jadi. Fuhh, nak tahu apa yang jatuh? Benda ni haaa ;


KIPAS ok yang jatuh kat kitorang.

HAHA dah togel

I have no idea macam mana kipas tu boleh jadi macam tu. At first time kitorang tengah lepak tu I dengar macam ada bunyi crack kat atas. Then I tengok macam wayar kipas tu kena tarik. Kipas tu at first 5 kot kelajuan dia, then I slowkan jadi 1. Memang super slow la. Lepas tu, time nak kemas-kemas, tiba-tiba je kipas tu jatuh. Sumpah terkedu ! Bukan nak mengelak ke apa tapi both of us just pandang je kipas tu haha. Disebab kan itu, Chako injured agak teruk jugak la dekat kaki tapi still boleh jalan. Tu pun mula-mula inagt dah patah ke haha. Badan dia siap calar balar lagi.

nampak tak kesan calar tu? gila lah.

ni yang kat kaki Chako. nampak sikit tapi tekanan jugak la dia tahan sakit.

Pengalaman ngeri yang tak dapat dilupakan, EVER ! Kelakar jugak la. Lepas tu, apa lagi, terus kitorang inform mak Chako la hehe. 

p/s : korang ada pengalaman yang lagi ngeri dari ni tak? HAHA

22 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Cik Norfa said... REPLY

hikhik...dah uzur dah tu kipar tu. dah leh pasang ekon skrg musim panas ni.

hudhud said... REPLY

@Cik Norfa hehe tu kena cakap kat Chako la beli air cond :P

Sky Before Pinky said... REPLY

eii..bahya nye..seb bek takde kmalangan jiwa n raga..eee..ngeri lah..

hudhud said... REPLY

@Sky Before Pinky huhu tahu tkpe. tercengang kitorg huhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said... REPLY

uihh.. bahye nih.. camno leh kipas tu jatuh? xpenah imagin jadi gitu..

hudhud said... REPLY

@☺[ai][sUmi]☺Chan entah la. kipas tu dah uzur sangat kot. tkpun sbb 24 hrs kitorg bukak dgn kelajuan 5 hahaha

Liyanaa. said... REPLY

takutnnyaaa sebab kipas i sekarang tengah berpusing scr pelik T______T

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. haha be careful babe. jangan buat speed laju sangat.

HUDA said... REPLY

wew, kalo kene leher, eeeee

*kalo kene rambut ley dapat servis potong rambut free ;P

hudhud said... REPLY

@HUDAkalau kena leher wassalam la haha.

Blufish said... REPLY

sinki jatuh atas kaki kwn i . haih :(

hudhud said... REPLY

@Blufish huyoo tu super seram weh

** a i l y ** said... REPLY

kesimpulan : jangan duduk bawah kipas!

hudhud said... REPLY

@** a i l y ** haha salah tu. kesimpulan nya beli la kipas berdiri jgn beli kipas siling. haha

zida said... REPLY

gila seramm. bahaya betul. haha nak baca cite seram kat uia, klik sini.

Kie-yu said... REPLY

mak aih
gile ganaz kipas umah encik BF mu itu
nsib bek tak ade yg injured sampai kne thn wad
dah kne ganti baru tu kipas~

bhati2 d jln raye ye
malang tak berbau
eh?

hudhud said... REPLY

@zidahantu tu lg seram kot huhuhu

hudhud said... REPLY

@Kie-yu tak yah ganti. beli aircond trs hahaha

tiqaa said... REPLY

fuyoo! gila lah. sangat menakotkan. nasib baik tak teruk sangat :)

hudhud said... REPLY

@tiqaa hehe memang scary, siap terkedu lg bukan nak elak kipas tu :P

Aku Otomen said... REPLY

aku penah kene kipas gak
time terover excited nak pasang langsir...hehe
ceiling bilik sewa aku tuh tersgt la rendah...huhu

hudhud said... REPLY

@Aku Otomen haha bahaya kann :P

Post a Comment

Next Previous Home