Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 26, 2010

I pun ada zaman kegelapan I.

Korang semua still sekolah lagi ke? I dah lama tinggal kan alam persekolahan. Lebih kurang 3 tahun yang lalu. Zaman sekolah bagi I adalah zaman kegelapan hahaha. Sebab apa? Sebab I GEMOK GILA wehh ! Entah la kenapa lepas dah habis sekolah amcam dah turun sikit. Kalau jumpa school mate mesti dorang cakap 'Eh Huda dah kurus la !' Cehh macam bapak I cakap, 'dalam kalangan orang yang gemok-gemok, kau kurus la'. hahahaha tak boleh belah my dad :P


Masa Form 3 boleh la tahan kurus la jugak. Then Form 4 I pindah boarding school. Sekolah Menengah Sains Seri Puteri namanya aka SESERI. Kat sini la bermulanya zaman kegelapan @ zaman kejatuhan I. Hahahaha. I gemok gila weh. Maybe sebab makanan kat dewan makan dia sedap-sedap kot. Memang sedap, rasa macam makanan yang my mom masak. Superb lah. 


Masa kat SESERI ni i jadi librarian & ahli computer club. Best ! Sebab ? Kalau jadi librarian hari-hari boleh masuk library yang sejuk ber air cond tu. Kalau nak taw, library kitorang kecik je. Memang tak muat la kalau satu batch Form 5 nak masuk dalam tu. So librarian memang bertuah la sebab hari-hari boleh masuk bilik sejuk tu hehe. Ahli computer club lagi best. Weekend je dapat jaga computer lab, maka every weekend la dapat online dari pukul 10 pagi sampai 5 petang weh ! Student lain semua dapat sejam je. Hahahaha memang bahagia I 


So kenapa tiba-tiba je I cerita pasal zaman sekolah ni? Sebab nya, I terjumpa gambar ni di facebook ex-classmate I. Kelakar lah ! Hahaha


I yang second row, tengah. sebelah pengawas baju maroon tu. Gemok kan??

p/s : korang rindu tak zaman sekolah?

24 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Uruchimaru @ kf said... REPLY

mahu kembali ke zaman itu,tapi itu adalah mustahil.....kan?

emm..anda kelihatan kuuuuuu semangat..hee

Nazra~ said... REPLY

mmg berbeza lah. apapun maintain cun, ok ^__^

Nurain Hasan said... REPLY

loh.bdk sbp gak ke babe?same lah!
;)

melon. said... REPLY

haish zaman sekolah aku serius.

naz said... REPLY

ececece zaman tade lampu suluh lah ni haha

Rara Nasiha said... REPLY

wahh,u betul2 dah kurus ni. baguslah. meh kongsi tips skit. i pn dah gmok la dear..hadoi!

mimi saidi said... REPLY

zmn kegelapanku...gg terabur.hohohohoh

ravishingpeacock said... REPLY

leh tahan gak r prbezaan die hehe

miss nana said... REPLY

rabun la. x nmpk sgt.hihi. zman skola pun agk gelap bg nana. byk prob =_="

Jom tengok sini
Cerita Dari Kemboja T.T

Faisal & Farida said... REPLY

hahahha
kan?
meningkat remaja nih memang dah bole pk.
nk brubah bagai kan kan?
ahaks.
same like me !!

tak mungkin nak gemuk mcm dlu2 lagi !! diet diet !!

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf haha kann? :P

hudhud said... REPLY

@Nazra~ hehe cun la sgt :P

hudhud said... REPLY

@Nurain Hasan a ah. u sbp mana dulu? :)

hudhud said... REPLY

@melon. serius? u mean? u best student ke? hehe

hudhud said... REPLY

@naz bukan setakat lampu suluh ! lilin pun jarang2 nak ada ! hahaha :P

hudhud said... REPLY

@Rara Nasiha hehe kurangkan nasi ! :D

hudhud said... REPLY

@mimi saidi hah pastu pakai braces la? :)

hudhud said... REPLY

@ravishingpeacock hihihi blh tahan ek? nsb baik :P

hudhud said... REPLY

@miss nana click gambar tu baru besar sikit hehe :P zaman uni I byk masalah T___T

hudhud said... REPLY

@Faisal hahaha taw xpe ! skrg baru fikir diet ! :P

amoi said... REPLY

i still gemuk sampai skg.
T.T

Whoda said... REPLY

ahahaa...
terbalik la plak..
dulu kurus skrg da gemok T.T

hudhud said... REPLY

@amoi haha teruskan usaha mst blh kurus :P

hudhud said... REPLY

@Whoda hehe skg bahagia kot? ;P

Post a Comment

Next Previous Home