Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 29, 2010

simple update.

Sorry sebab before ni bloglist I macam dah mati je kan. Haha. I dah update dah Bloglist tu. Siapa yang rasa-rasa nak blogwalking boleh la jenguk-jenguk. Siapa-siapa yang rasa nak diterjah oleh blogger lain, boleh la daftar nama dan blog anda di ruangan yang disediakan tu.

Bak kata pepatah,

DARI BLOGGER, UNTUK BLOGGER.

Apakah? Hahaha

P/S : untuk ke bloglist I, sila lihat menu tab di bawah header tu. Ada link :)

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Uruchimaru @ kf said... REPLY

oh kite jga mahu bolehkan.......
http://uruchimaru-kf.blogspot.com/

Post a Comment

Next Previous Home