Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 22, 2010

tolong la nenek ni. nenek dah nyanyok !

sebenar nya, sebenarnya, I nak tukar layout blog la. dah lama sangat dengan layout ni. macam boring pulak. lepas tu rasa macam nampak tak kemas la. Huhuhu.


tapi ada satu je masalah. I ni pelupa. I kena cari balik coding untuk buat segala benda and widget yang i dah buat kat blog ni. Harap siapa yang tahu nak buat balik tolong bagi i url atau totorial untuk buat benda-benda alah ni ;


1. hide shout box.
2. letak iklan nuff di ketiga-tiga area tu.
3. menu bar di bawah header.
4. kotak blockquote berwarna.
5. comment yang cantik macam I punya ni. Hehe
6. System reply balik di comment
7. Rainbow di link.


Haha I memang pemalas nak cari. Bukan apa, takut dah cari nanti yang tak jadi punya. Mati den huhu. Mintak tolong eh ! Thanks :)

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Fieyda said... REPLY

usaha tangga kejayaan ! HAHAH

heart~ said... REPLY

nana pun dah boring dgn blog sndiri...tp nana lg la tak reti langsung nk buat benda alah tu, sbb tu pakai yg basic je hehe

hudhud said... REPLY

@Fieyda haha ni tgh usaha cari balik semua benda tu haha

hudhud said... REPLY

@heart~ hehe yeke? tu la cpt bosan lah i ni huhu

Liyanaa. said... REPLY

bbe u copy paste lah semua code2 tu dulu before ubah2 , letak semua dalam notepad so boleh u refer balik code2 yg u nak letak. LOL

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. masalahnya, i mana ingat babe. sebab smtms ada yang merata2 huhu. takpe nti i try :)

sueIM said... REPLY

gud luck :)

Post a Comment

Next Previous Home