Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 30, 2010

Huda ke blogger paling friendly tu?

Masa I online and bukak blog petang tadi, I terbaca satu message kat shout box I, from a friend.


Then I pun pelik la. Siapa blogger paling friendly? I pergi la blog dia, kot-kot tu nama new entry dia ke kan. Tapi tak ada pun. I dah makin pelik. So i reply la kat shoutbox dia pulak. Siapa yang friendly? Hehe. Then I teringat pasal Geng Blogger ada buat slot Blogger Paling Friendly kan?

So, I pun check la kat GB. And I found this.

click untuk paparan lebih jelas.

Hehe terkejut jugak la. Sebab tak sangka boleh dapat blogger paling friendly. Lepas tu, tak sangka entry geli-geli I tu tersenarai jugak dalam entri popular hari ini. Haha. Sebelum ni, kalau I buat entry geli-geli tak ada orang pun nak comment. Tapi I rasa I tahu apa rahsia nya, kurangkan geli ye adik-adik. Kalau jiwang sangat nanti orang muntah baca entry anda itu. Haha.

Apa-apa pun, thanks to Geng Bloggey sebab senaraikan I sebagai blogger paling friendly. Lepas ni I buat kenduri pulak untuk bloggers ! Cewahhh tak ada la. Datang open house time raya boleh la haha.

And btw, thanks guys for reading this. ♥


P/S : Jangan la rasa annying bila I banyak gila update. Haha. It will be over soon kot sebab I dah nak start belajar. Soon they will be one entry per day. Ok puas hati? Haha :P

14 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

I n n z said... REPLY

ouhhh
huda dah take over tempat innz neyh .
cannot go .
hahah !

kenwooi said... REPLY

cool.. paling friendly =)

Ery Farieha said... REPLY

eh innz
ko kan mmg slalu frenly.
tp kt blog aku x frenly pun
(touching, amek ko)
wakakaka

hehehe tahniah hud :P

shahniz89 said... REPLY

haha..very friendly..

hudhud said... REPLY

@I n n z hehe cmne eh blh dpt ni?

hudhud said... REPLY

@kenwooi haha is it? tipu lah u :P

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha eh camtu pulak ekekeke :P
thx babe :)

hudhud said... REPLY

@shahniz89 alamak, kenapa macam perli je heh :P

Uruchimaru @ kf said... REPLY

mmg friendly!

Fay Nana (Cik Fana) said... REPLY

tahniah dpt blogger paling friendly! :D

Khairunnisa' said... REPLY

Aww, gambar saya ada di situ (profail popular hari ini)

Congrats :D

alfablue7 said... REPLY

ololollo dont terasa wif my previous komen heheheh...update le byk2 pon i baca tau hehehe

Fit said... REPLY

tahniah2..

I n n z said... REPLY

@Ery Farieha


adehhh .
larikkk ~

Post a Comment

Next Previous Home