Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, June 28, 2010

England vs Germany, stupid ref & linesman.

Phew, game yang for me sangat sangat dan sangat super tak adil !


Dari awal lagi boleh nampak yang ref gila berat sebelah. Offside, hand yang dibuat oleh Germany players semua ref buat tak nampak je ! And and yang paling tak boleh belah bila second should-be-goal by England tu, ref tak nampak? Pakai spec la stupid ref ! Hahaha


Tapi, tapi tak ada la 100% salah ref kan. Obviously, corak permainan England pun nampak macam goyah je. Apa tak makan ke before main. Dari start World Cup dah macam-macam England ni. Dengan Rooney yang main macam under 15 punya player, haha suka-suka je. Disappointed gila lah.


Well then, goodbye England. Sobbsss. Nasib baik I sempat tengok Beckham tadi ! Woooo handsome wooo haha. Dengar cerita Beckham letak botox sebab Posh suruh, betul ke? Hehe.


you're always be my fav 7, baby B. HAHAHA overrrr.

p/s : kenapa la I support semua kalah ni? South Korea kalah, England kalah. Haihh. Support Perak je la camni. Hahaha

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik panadol said... REPLY

setuju la..bnyk gile fault yang german buat ref buat tak nampak je...but obviously not 100% salah ref...attack yg jerman buat mmg dasyat...no wonder leh score bnyk gol n kalahkan england...

italy dah out, england dah out...tinggal portugal je pilihan....:(

Yorke Kun said... REPLY

beckham tetap yg trkacak! oyeah!

Baybee Laydee said... REPLY

kacak sgt!
awwwww!
luar padang lebeyh menarik dr yg sedang bemain dlm padang :)

beckham yeah!

syue said... REPLY

kesian beckham datang afrika tengok england, tapi kalah. alolololo. tp mst dia suka jugak, sbb dpt cuci mata. hahaha.

hudhud said... REPLY

@cik panadol hehe tu la. dasyat germany main. huhu. i ambk argentina babe :D

hudhud said... REPLY

@Yorke Kun haha tahu takpe ! :D

hudhud said... REPLY

@Baybee Laydee ngeeee beckham letak botox dah haha

hudhud said... REPLY

@syueamboi ! posh dia tu nk letak mana? haha

Post a Comment

Next Previous Home