Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 30, 2010

About new template. Sila baca dan lepas ni tak perlu tanya lagi ok? Hehe

Fuhh, siapa akhirnya template baru ni. Ok la tu I puas hati. Just ada beberapa je yang I nak buat tapi tak dapat lagi. Dah puas godek code sampai berpinar mata. Haha. Maybe ada yang I terlepas pandang kot
1. Header transparent. Tak reti pulak I nak buat. Dah try dah ubah code sana sini. Tapi tak jadi-jadi jugak.


2. Nak kecik kan sikit size canvas dia. Rasa macam besar sangat la pulak. I tak biasa dengan size besar-besar ni hehe.
But overall, memang I puas hati. Tapi ada beberapa benda yang dah memang sedia ada kat blog ni, and you guys jangan la tanya I macam mana nak buat sebab memang I tak tahu. Hahaha. I mean, dia dah sedia ada masa I install blog ni.


1. Emotican kat comment. I tak tahu nak buat macam mana. Dia dah memang sedia ada. Hari tu I ada terjumpa blog yang buat tutorial emotican kat comment. Kalau I jumpa balik, I share dengan you guys :)


2. Tanda bloclquote
Jangan tanya I kenapa dia lawa macam ni. Install je dah memang ada :D
3. All features yang ada dalam blog ni
- Don't ask me how I did the calendar, jam, tempat comment begitu dan juga border. Tu semua dah siap sedia time I install. Hehe betapa bodoh nya I dalam coding hahaha.


Yang I buat hanyalah menu tab, facebook like and share button, auto hide shoutbox, and reply to comments. Btw, if ada apa-apa yang tak tahu boleh je tanya I. Kalau I tak tahu nanti I tanya la orang lain. Sharing is caring kan. ♥


So, do u love the new template? Hehe


HAPPY !  :)

17 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

rafaiz benitez said... REPLY

nk puji xpe kan?
haha.
lawa blog nie.
:D

sherah said... REPLY

oh shit memang seriously templates you memang lawa babe.heee :L wow ada emoticon

:mj

:party

:angel

haha ok bye

Hassanah said... REPLY

cantik sgt

hudhud said... REPLY

@sherah alamak emoticon dia xjadi la hahaha

hudhud said... REPLY

@rafaiz benitez hehe hehe mekasih ! :D

Eza Rashid said... REPLY

santik la blog nie,,,thumb up!ehhehee,,,,kat sni melawat,,,

wannurfazrini said... REPLY

hudaaa, lawanya layout baru ni tp macam berat sikit la , nak load makan masa bape minit

naz said... REPLY

kemas je blog u jeles i haaha

eqacashperlala said... REPLY

yea yea!
i love the new template :)

Uruchimaru @ kf said... REPLY

menarik lah huda!

sueIM said... REPLY

babe , lawa !! i jeles doe :)

fatin shahar :) said... REPLY

lawa............jelesss ;'(

Azzrnna said... REPLY

the current one is much much beatiful :)

aniline said... REPLY

blog hudhud da cantek n kemas dari sebelumnye . .suke2 . .! ^^,

liyana aziz said... REPLY

yana suka komen box ni, nampak sweet sangat tau! then sidebar,, errrr, nak jgekkkk... wakakakak.. *x puas2 nak tuko layout, x de keje agaknye kan??*

=)

hudhud said... REPLY

hehe thanks everyone ! :D

anym (: said... REPLY

no words can describe betape lawanye blog anda :)

Post a Comment

Next Previous Home