Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 9, 2010

hello 1960, do u know what is buffered earnings ?


1960s look

location : Taman Permata Kuala Lumpur
photographer : Encik Abdul Syakor
edit bodoh-bodoh by : ME !

Yela, I mana reti nak edit phote hebat-hebat macam korang kan, guna Photoshop bagai, haha. Pernah belajar photoshop time matrix tapi tu pun dah lupa. Tapi tu la, bukan tak nak belajar, padahal berlambak buku pasal photoshop ni, tutorial pun banyak kat forum la or even blog. Tapi I ni bukan jenis orang yang sanggup menghabiskan masa berjam-jam unutk belajar something, kecuali maths. Dan I lebih rela kalau masa yang berjam-jam tu i guna untuk shopping. HAHAHAHA.

I rasa kalau I dah ada DSLR nanti baru I rajin kot nak belajar photoshop, hehehe. Lagipun, gambar kat atas ni bukan boleh edit hebat-hebat pun sebab guna camera phone je. Pfft.

Well, hari ni entah kenapa time I check Nuffnang, tangan I tiba-tiba nak menekan earning. And a bit shocked bila I ternampak ada buffered earnings tu. Seriously, I tak pernah ambik kisah apa tu buffered earnings. Pernah jugak la terbaca kat blog sana-sini bercerita tentang buffered earnings ni but yeah I was just like congratulate them je la. Hehe. 

So, I nak mintak bantuan you guys sekali lagi, tolong explain dekat I what exactly is buffered earning boleh tak? I mean like, apa kita kena buat bila dapat buffered earnings ni?

Thanks for helping guys, lots of mmuaachhh for you guys ! ♥ 

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Kie-yu said... REPLY

me:
Math = tak suke
Shopping = suke!
hehehe~

hudhud said... REPLY

@Kie-yuhehe shopping lagi best dr math :P

Kie-yu said... REPLY

u cari kt blog i
10 FAQ bout nuffnang
ade citer psl buffered earning

Post a Comment

Next Previous Home