Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 24, 2010

ruang iklan untuk di sewa ?

Susah betul hidup jadi Nurul Huda ni.


Bila tengok orang buat header transparent, dia nak buat jugak.
Bila tengok orang buat ruangan popular post, dia nak jugak.
dan sekarang ni,


bila tengok orang ada ruang iklan untuk disewa, dia pun nak jugak !


Masalahnya, kalau blog ni famous takpe la jugak. Ni biasa-biasa je. Tapi perasaan nak buat ruang iklan tu sangat membuak buak. Tergedi-gedik je perasaan dalam hati ni. Hoi boleh diam-diam tak perasaan? LOL.


Persoalan nya, patut tak I buat ruangan iklan dengan PV per week dalam 1000 lebih sahaja dan followers pun setakat 200 lebih je?


Dalam otak kata tak patut, dalam hati kata patut. Mana satu ni?



nak ke tak nak, nak ke tak nak. blur T_____T

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

wunnyazman said... REPLY

hikhik
kasihan sama NURUL-HUDA kan kan?
:P

edaolala said... REPLY

buat jela u :) boleh dapat side income :) u try promote dekat budak2 yang baru join GB baru nak stat blogging sure dorang nak je letak iklan tak kira macam mana pun :) huhu

Ikemal said... REPLY

ada idea. buat satu contest. spa yg menang dpt free iklan untuk sebulan. boleh la nnt tambah trafik..

lps sebulan, buat la berbayar,

hudhud said... REPLY

@wunnyazman ye la tu kasihan sama dia haha

hudhud said... REPLY

@edaolala hehe sure nanti i fikir kan balik pasal iklan ni :)

hudhud said... REPLY

@Ikemal a ah en. ok ok nanti i buat hehe :)

Marya Hana . said... REPLY

hah . org yg anjurkan contest mmg pandai utk + follower. so try la..

hudhud said... REPLY

@Marya Hana . ok babe, nanti i anjurkan contest :)

Post a Comment

Next Previous Home