Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 30, 2010

Sebab kenapa orang pergi blog korang lepas tu diorang tak sabar-sabar nak tekan button close

Selain daripada diorang nak terberak, most probably diorang . . . 


1. Tak tahan dengan lagu korang yang tak best tu. Dah la tak boleh nak tekan pause ke stop ke apa. Lagu pulak dari band yang diorang benci. Haha. Tapi bila-bila je boleh mute. Ngee


2. Page korang load lembab sangat, oh bukan sangat, lembab GILA ! Widget tak nak kalah banyak nye. Pergi blog orang ni jumpa widget best, korang ambik. Pegi page sorang lagi, jumpa widget best lagi, korang ambik lagi. Lama-lama dah jadi blog widget.


3. Ni kalau orang yang penting kan duit. Dia tengok nuff tak ada kat blog korang, dia terus blah. Tujuan dia mungkin nak click nuff korang dengan harapan yang korang click nuff dia balik T_____T


4. Page yang 10 entries per page. Lepas tu, sepuluh-sepuluh entry tu penuh dengan high quality pictures. Loading nya Ya Allah, punya la berjanggut nak tunggu ! Apa lagi, close terusssss !


5. Page yang background dia merelip-relip. Apa tu? Haha. Page yang background dia macam lampu kat club tu taw tak? Pening wehh. Kejap cerah kejap malap. Clubbers boleh la tahan kot background dia.




Ok itu sahaja. Kalau ada siapa-siapa yang terbaca then kebetulan blog dia macam ni, jangan la terasa hati. Pi ubah balik benda-benda dalam blog korang. Yang tak perlu buangkan je. Jam ke, patung menari-nari ke. Takde sape nak tengok, kalau tengok pun sebab tertengok. Hahaha


P/S : Nuff I asyik tidur je. Kenapa eh? Tengah malam baru nak bangun. Tekanan la. Dah la orang selalu visit blog I siang-siang. Hmm.


PESANAN PENAJA.
I tak suka kalau buat entry yang membebel pasal nuff, then suddenly orang nak cakap jangan la nak kejar duit sangat or etc. Hello, I tak kejar duit. Tapi kalau dah chances nak dapat duit tu ada depan mata. Tak nak rebut ke? Woot woot jangan marah :P



29 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

shima said... REPLY

i loike. tq huda, :)

taz said... REPLY

harap2 blog i tak macam ni. huhu

simawarhitam said... REPLY

menarik....!

naz said... REPLY

blog i ok tak huda? tanya dengan nada gedik haha

Nana Eddy said... REPLY

stuju dengan pesanan penaja muahaha... Woot~ woot~ bratty likes, bratty nanged!

SD said... REPLY

aku setahun lebih blogging xda nuff....daftar tapi x nak letak kat blog...then pas abes exam baru2 ni letak nuff...bila nuff xda selalu runsing....skang aku x kesah dah dpt nuff ke tak...sebab x nak runsing2...traffic pun aku x kesah sebab x nak runsing pikir mana traffic ilang...n aku akan buat satu post pasal runsing2 ni....hehehehhe

Nana Eddy said... REPLY

Setuju dengan pesanan penaja! muahaha... woot~ woot~ bratty likes, bratty nanged!

hudhud said... REPLY

@shima thx! :D

hudhud said... REPLY

@naz blog u dah ok jgn nak ngada haha

hudhud said... REPLY

@SD hahaha begitu runsing nampak nya ni :P

hudhud said... REPLY

@taz tkdelah. blog u ok :P

hudhud said... REPLY

@Nana Eddy ngeeee thanks ! :D

suhaisweet said... REPLY

Nice n3..yg penting n3 mantap dan ori.i got latest too, nice too Nice Lorr

Mohamad Hakim said... REPLY

setuju setuju

Uruchimaru @ kf said... REPLY

eh bkn psl tu lah..org ngantuk nie huhuhuhu

miss lolly a.k.a luvfareda said... REPLY

setujuuuu !

ur belog cantek oke ?

suzzsuzie said... REPLY

betul tu..klu lembab sangat selalunya i close je..i suka blog yang kemas & tak semak

AiZ said... REPLY

setuju 10000% paling tak berminat kalau waktu lagu tengah bergaduh... waduh, tak tahu mane satu nak sokong.. =__="


Mari berbalas komen.. ^__^ gagaga
Jom belajar cara design blog dari zero ke hero



.

sureen chew said... REPLY

how do you think my blog babe?any opinion?

dianna said... REPLY

serious. i xsuka kalau ade blog yg letak lagu takde butang pause. kadang2 lagu mcm i xsuka ke ape kan. tapi nak mute sygg sebb tgh dengar lagu kat laptop jadi terpaksa close blog die.

p.s : dear, i tag u dekat satu contest ni. :)

liyana aziz said... REPLY

wawawawa... sis yayunk, yana baru je bt nuffnang setelah disuggestkan,,,wakakakakkakaak... btl tu, sokong sangat, ada peluang dpt duit, x kan nak tolak.. rezeki oooo.. =)

IKRAM KECIK said... REPLY

hehe . oit . bg la code popular post to . den buat x jadi2 larh :S

tLg bg kat blog dent yew :D

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf err tak faham. aha :P

hudhud said... REPLY

@miss lolly a.k.a luvfareda cantik ke? tak lah biasa je. :)

hudhud said... REPLY

@liyana aziz yana jgn lupa click nuff sis slalu ! haha

hudhud said... REPLY

@AiZ hehe gaduh la sekali :P

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

haha. agree sangat lah huda. :)

red One_foren6 said... REPLY

info yg menarik..thx

papankenyataan said... REPLY

gle btol sape yg pnye blog de lagu...
2 kalo tgh pkai earphone 2,cnfrm2 blacklist tros blog 2...hahaha (sory2 sape t'kene)

x sesuai ek 1 page de 10 entries?
org baru!!

Post a Comment

Next Previous Home