Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 29, 2010

sebab kenapa semua orang tak sabar nak start new sem

Topic paling best untuk di bincang. Siapa-siapa nak share lagi sila lah tambah haha. So here we go ;


1. Semua orang tak sabar nak dapat duit
- Siapa tahan weh cuti lama-lama tanpa duit? Haha. Kalau ada yang cuti sambil buat part time tu ok la. Yang menanam anggur macam I ni? Hahaha tak sanggup weh. Lepas tu dan dan la time sem break baru nak ada sale. Time sem break la baru Topshop nak jual baju lawa-lawa. Tekanan wehh. So, excited nak naik sem sebab nak duit la !


2. Tak sabar nak usha balik girl/boy yang korang suka
- Case ni tak ramai la kot sebab I percaya selalu yang dah masuk uni ni ramai yang dah berpunya. Tapi yang single-single tu, mesti ni sebab kenapa diorang tak sabar nak start new sem. Ye la, masa semester break, SA (secret admire) korang ni duduk jauh kan. Dah start sem ni la masa nak bertemu balik. Mana taw ada jodoh ke. Hikhik


3. Azam yang kuat
- Azam ni mostly dia kuat time baru-baru nak start je. Dah sebulan lebih tu dia macam slow down sikit. Sebab? Entah la sebab apa eh? Agak nya sebab duit scholar tak pun PTPTN dah masuk, dia melencong ke tempat lain pulak. Haha


4. Tak sabar nak serang shopping mall @ bersuka ria
- Ok ni biasa nya terjadi pada student luar KL yang study kat KL. Macam I la. hahaha. Kat hometown dia tak ada cinema, Topshop, Forever 21 ke, sem baru ni la masa untuk kita mulakan balik aktiviti sosial. Betul kan kan? Hehe. Masa ni la nak enjoy, fewiit. Tapi jangan sampai over lupa study sudah la ek :)


5. Tak sabar nak jumpa kawan-kawan la !
- Ni kalau siapa-siapa yang ada gang kat campus, ni mungkin sebab utama la kot. Rindu gang kata nya ! Best jugak kan? I tak ada gang la kat campus. Semua I kawan macam biasa je. Maybe sebab selalu I pilih class ikut sedap I je kot, tak ikut kawan-kawan. hehe.




Ok, i dapat reveal kan 5 je. Ada lagi nak tambah? Hehe.


satu gang semua hot-hot. walaweh ! haha

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

nabilah_2908 said... REPLY

setuju dgn point pertama...biasanya di awal sem..duit PTPTipu..elaun..dh mula masuk..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CICAK I HEA*T YOU

zati said... REPLY

setuju dengan point kedua..hehe..point pertama tu I dapat even sem break cuz I pinjaman MARA heeee ;)

sureen chew said... REPLY

waaa~ tak sabar nak alami hidup Uni..harap2 la tahun depan I dpt~ doa-doakan la kerjayaan sy..thxxx~:)

an.afiqah said... REPLY

num2 . terbaekk ! haha .

cik tomyam said... REPLY

oke point 3 4 5 tu dah betol da. sgt betol
hahaaha

hudhud said... REPLY

@nabilah_2908 erk PTPTipu? haha

hudhud said... REPLY

@zatiohh ada la ni usha sape2 ni :P
eh MARA dpt time cuti gk? bestnya !

hudhud said... REPLY

@sureen chew hehe mesti punya :)

hudhud said... REPLY

@an.afiqah ahah kantoi ada SA :P

hudhud said... REPLY

@cik tomyam wah wah 1 dan 2 tak btl ke? hhihih :P

bspotgurl said... REPLY

yess, i percaya dengan apa yang u tulis tu :)

Fontonk said... REPLY

Sebab nak belajar elok2.
pointer sem lepas macam haram.
Belajar kerana Allah ya, perbetuli niat anda

Post a Comment

Next Previous Home