Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, June 21, 2010

azad jazmin - suara rindu

I rasa semua orang dah tahu kot lagu ni. Tapi I baru je dengar haha kuno gila. Lagu dia super best, super sedih oh ! Lagu macam ni la baru I suka, dari awal sampai akhir music dia mendayu-dayu sedih. Baru la feel sedih ada sampai akhir lagu. Hehe. Papehal, bagi sesiapa yang tak tahu lagi lagu ni, jom la layan sama-sama. Jangan nangis ye ! Huhu





And siapa-siapa nak download, download kat sini sahaja ; 


4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Farid MOFASAD said... REPLY

nak tidooooooooooooooooo

hudhud said... REPLY

@Farid MOFASAD haha pergi la

Irine Nadia MaRceLLo said... REPLY

azad hasmin punye sore mmg mantopp!!!
salam kenal babe!

hudhud said... REPLY

@Irine Nadia MaRceLLo taw xpe ! yah nice to knw u :)

Post a Comment

Next Previous Home