Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, June 21, 2010

err Geng Blogger and Nuffnang ada masalah ke?

Ok, seriously, I have no idea kenapa jadi macam ni dan I dah buntu tak tahu nak buat apa lagi.


I dah ping beratus kali entry I dekat GB tapi macam tak boleh je. Dia bukan keluar error atau apa, tapi samapi kesudah-sedah dia tak ping ! Kenapa ye? Huhu


And nuffnang pulak, I pelik sebab blog I tak ada iklan pun. Padahal I dapat buffered earnings. Selalu kalau ada pun tengah-tengah malam je. Nasib baik I selalu update tengah-tengah malam.


Susah la nak cari makan macam ni. Hehehehe 


Harap kalau ada yang faham boleh tolong jelas kan. Sebab I am totally confused !



iklan nuffnang takde, gaji I pun takde, takde duit nak beli make up :P

p/s : ada siapa-siapa tak mengalami masalah yang sama?

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik panadol said... REPLY

semalam pon sy ade prob nk ping kt GB...berpuluh kali ping, xde error ape pon...just nothing je...tension gak...nape ek...?

Amir Izzat said... REPLY

haaa..pelik jugak...Iklan Buffered Earnings dah tak keluar daa..dapat BE baru tapi tak keluar..hairan..

nasib baik update semalam..banyak gak masuk..hehe

I n n z said... REPLY

nuffy dah tak byk iklan kot.
sbb byk sgt blog skunk .
hehe xD

Farid MOFASAD said... REPLY

xperlu mengejar duit nuff 2...

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat huhu agak la. ada la tu benda yg kita tak tahu hehe

hudhud said... REPLY

@cik panadol tu la, i pun tataw kenapa. i try buat entry baru, baru dia boleh ping. huhu

hudhud said... REPLY

@I n n z haha maybe :P

hudhud said... REPLY

@Farid MOFASAD nak kejar jugak. duit tu ahaha :P takdelah, nak merasa first time cash out :P

princess_eryna said... REPLY

utk pengetahuan...server GB tgh ade problem... i da tanye admin gb kat twitter td...

psl iklan nuff plak... time kite bukak mmg x de iklan... tp time org lain bukak... mungkin ade iklan.... so, bile dpt BE jerr... rajin2 lerr blogwalking yerrr.... byk kn update... byk kn promote...

ielamorry said... REPLY

i pon menghadapi masalah yg sama :| tak boleh ping juga di GB.

.aira. said... REPLY

yes yes yes, walau BE tak semenggah, tapi pelik gak tetibe dapat BE for the first time, haha :)

jemput lihat blog :D

aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

suhaida shukor said... REPLY

same goes to me. Cant ping.

Memorable Maiden said... REPLY

oh...ri 2 pn xdpt ping ugak

Post a Comment

Next Previous Home