Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, June 13, 2010

don't worry, Tune Hotel kan ada !

hello, hello, hello ! ewahh, sekarang kan musim cuti sekolah, so mesti banyaaaaakkkk sangat jemputan kenduri kahwin yang korang kena pergi kan? Bukan setakat kat hometown je, kadang-kadang sampai kena pergi luar kawasan. Contoh macam oran Johor ada undangan kenduri kat KL, tak kan korang nak balik hari kot? Uish, lemau, lemau. So jangan risau, tak perlu nak fikir duduk hotel selesa tapi mahal ataupun murah tapi tak selesa langsung. Tak perlu fikir pasal Smart Hotel, yang tak ada almari, tak perlu ok ! Sebab Tune Hotel lagi berbaloi !


Ok jom cerita sikit pasal Tune Hotel ni. 


Kalau u guys nak tahu, sempena school holiday ni, harga satu bilik di Tune Hotel hanya dari serendah RM8 ! Jangan lupa book awal-awal. Murah tu, tapi awas, jangan book hotel untuk buat maksiat eh. Mentang-mentang murah, tak baik, tak baik, Hehe. 


So dimana letak nya Tune Hotel yang super hebat ni? Besides KL, Tune Hotel juga ada di Danga Bay JB, Kota Damansara, Kota Kinabalu, Kuching dan juga Pulau Pinang. Besides Malaysia, Tune Hotel juga terdapat di Bali, Indonesia and soon, Tune Hotel akan dibuka di London ! Wow hebat kan? Told ya :)


ok next, 5 sebab kenapa anda perlu pilih Tune Hotel.

  1. Katil 5 star - Siapa tak nak katil yang best masa stay kat hotel? The best part kat hotel mesti la katil dia kan? Baru la selesa nak tidur. Kalau bagi yang nak honeymoon, baru la selesa nak err faham-faham je la. hehe. Tune Hotel ni dilengkapi dengan high quality spring mattress supaya tidur anda lebih nyenyak.
  2. Power showers - Ok what do they meant by power showers? Maksudnya, shower bertekanan kuat. Faham kan? Meaning air dia tu tak ada la tekanan rendah, nak mandi pun tak best kan? 
  3. Central & conveniant locations - Ok, ini memang tepat. Kalau anda nak tahu, Tune Hotel yang terdapat di KL, betul-betul di tengah KL. Dekat dengan train, dan perkhidmatan bas dan teksi pun banyak. Memang tak susah langsung nak travel sana sini. 
  4. Clean environment - Tune Hotel turut menyediakan perkhidmatan housekeeping everyday. And the best thing, ada jugak ceiling fan bagi any customers yang tak nak gunakan air cond. Contoh kalau malam kan sejuk, tak perlu guna aircond, kipas pun ada. :)
  5. 24 - hour security - Penggunaan key card access bagi setiap bilik. CCTV dan selain itu, tiada sesiapa pun yang dibenarkan ke main lobby selepas waktu tengah malam tanpa keycard past midnight. So, u guys tak perlu risau akan perompak mahupun pencuri dan hantu.
Bagi yang risau macam mana nak update blog, jangan fikir banyak sebab Tune Hotel ni pun dilengkapi dengan sistem WIFI tapi, ada charge sikit la yang u all kena bayar :)

So apa lagi? Berbaloi kan? Kalau ada kenduri jauh-jauh, tak perlu risau, bermalam je di Tune Hotel ! For more infor, just click HERE


gambar ihsan ; macam biasa, Tuan Google.

p/s : undangan ke kenduri kahwin yang terakhir, this saturday kat TTDI :)

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

jfook said... REPLY

Wow, that's really cheap!

hudhud said... REPLY

@jfook yah :)

fiD said... REPLY

huhuhu...

memang best...

sampaikn dlm bilik tu pon ade merah simbol tune, hohooh

hudhud said... REPLY

@fiD ngeh ngeh try la :P

Nina Nurziana said... REPLY

just nearby my house.. huhu

hudhud said... REPLY

@Nina Nurziana ur hs kt mana?

kenwooi said... REPLY

i never tried tune hotel before =)

tiqaa said... REPLY

best jugak kan :)

hudhud said... REPLY

@kenwooi well u shud :)

hudhud said... REPLY

@tiqaa tu la, nnt kita sama2 try hehe :)

Post a Comment

Next Previous Home