Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, June 25, 2010

I rasa ini super annoying, sorry to say la kan.

Ok, well I tahu status di Facebook mahupun Myspace adalah hak peribadi anda, tapi I rasa sometimes ada benda yang super annoying bila anda post status. Ops, bukan anda ye, sesetengah dari anda la kan. Hehe.


I tak suka orang yang post status berayat jiwang karat besi eww eww. Haha I pun pernah jugak post status nak tunjuk kan rasa sayang dekat Encik Boyfriend tapi in a more high-class way la. Cewah high-clas. Bajet bajet je. Ha ha. Tapi I tak menahan la kalau ada yang post status macam ni
Baby, ayang sayang baby sangat. Baby jangan tinggalkan ayang taw. Ayang tak boleh hidup tanpa baby. Ayang rindu peluk dan cium baby. 
Awww awwww sweet kepala acik kau ! Hahaha. Tak menahan weh. Ada ye yang post macam ni adik-adik. ADA OK. Hahahaha


Next, I tak suka orang yang memaki hamun macam orang gila kat status. Kan senang kalau dia pergi maki budak tu terus? Haha. Maki hamun ni termasuk lah mencarut ye. Sebagai contoh ; 
Weh anjing, kau ingat kau bagus sangat? Mak bapak kau kutip kau tepi tong sampah je weh. Dah la gemok macam b**i. Ada hati nak tackle boyfriend aku !


Haha I reka je ni, tapi lebih kurang macam tu lah ayat dia. Sedap-sedap mulut dia je samakan orang dengan haiwan. Ish ish ish. 


Ada lagi. Annoying sangat kalau orang post kat status pasal kekayaan dia. Warghhh ni paling tak suka tak suka. Diam diam sudah. Haha. I annoying kan sebab benci semua ni, peduli hape ! Dia ingat dia sorang kaya? Haha. Ok, ok contoh ;


Wow tak sabarnya, lagi rm20 cukup la nak beli Ipad.
or ;


Bencinya Ipad ni asyik meragam je !
Hahahaha I tak suka laaaa. I rasa I ada masalah la sebab cepat sangat rasa annoying hahahaha. Ok ok, you guys pulak macam mana? Ada benda tak yang korang rasa annoying kat status? Hehe.



18 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ellenyna said... REPLY

sgt annoying bila orang post status bila gaduh ngan kwn2 dlm fb. padahal dah berkawan lama.

owner blog :DD said... REPLY

HAHA yeahh , kita pun tak suka org post gitu . lagi2 yg bab jiwang miwang tuhh . tak payah laa kott rasanye nak buat status gitu kan ? macam dia sorang jea ade boypren / girlpren . erghh , meluat T__T


*sebenarnye jeles orang buat status gitu . wakakaka xD

fadhlihamdan said... REPLY

'Baby, ayang sayang baby sangat. Baby jangan tinggalkan ayang taw. Ayang tak boleh hidup tanpa baby. Ayang rindu peluk dan cium baby'

haha. tak pernah nampak lagi yang camni. betul ke ade??

Nanad. said... REPLY

well, i pun annoying dengan status macam2 tu. especially yang jiwang terlebih lebih plak karat. i tau lah dia ade boyfriend, tapi bukan dia jeeee. n update jiwang camtu every 5minutes. gile tak annoying. lame2 i hide je terus. aman. haha.

AQu APi said... REPLY

semua shaye setuju..

hudhud said... REPLY

@ellenyna hah ada jugak macam tu? uish mcm2 huhu

n's eeyda said... REPLY

memang sumpah super annoying.
geli giler. HAHA.

hudhud said... REPLY

@owner blog :DD haha u jealous ke babe? u ada bf tk? u buat la status cmtu hehehe :P

hudhud said... REPLY

@fadhlihamdan ada la doeee. hahaha :P

hudhud said... REPLY

@Nanad. haha sama la. tp i lain sikit. asyk update pasal g club je nyampah i. terus hide hahaha

hudhud said... REPLY

@AQu APi hehe mekasih :P

Nancy said... REPLY

I pula tak suka bila orang tu tulis very-very detail apa benda dia akan buat hari tu. And the most annoying part is when someone updates the status every few minutes. Bencinya...twitter la woi! lol....

hudhud said... REPLY

@Nancyhahaha taw xpela woi ! :P

p.i.n.a.t. said... REPLY

omgggggg...benci gle dgn status baby syg abg watsoever tuuu!euwwww...

hudhud said... REPLY

@p.i.n.a.t. hahahaha taw xpe ! meluat !

Rara Nasiha said... REPLY

cehh,lagi rm20 nak beli ipad pun kecoh! nyampah tau nyah..haha

hudhud said... REPLY

@Rara Nasiha hahaha taw tkpe ! :P

Azzrnna said... REPLY

i kan beb, lagi tak suka bila org post status pasal pointer. contoh mcm ni

"whoa, 3.48. tak cukup nak dekan lagi!"

wtf lah org mcm ni. tak reti bersyukur lansung.

Post a Comment

Next Previous Home