Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 30, 2010

segan la nak buat entry geli-geli lagi.

heh heh heh. Gelak baru, ok tak macam ni? :P


As usual lah tiap-tiap hari I online mesti I bukak my facebook. Check notifications, friend request semua. Oh yah, cakap pasal friend request, ni nak bagitaw lagi sekali, I don't accept random request ok. Kalau u kenal I melalui blog so sila bagitaw I yang u dari blog. Kalau tak memang I tak accept. Huhu


Ok, dah menyimpang. Sambung balik.


You guys perasan tak, kalau kat Facebook, mesti ada ruangan requests, sebelah kanan. Di situ la letak nya segala macam request. Agak dah berjam-jam I on Facebook tu, baru I perasan I ada satu relationship request. Macam cuak jugak la. Status I before ni, in relationship with Shakur Rivera. Tak kan la Encik Boyfriend nak tukar kepada 'it's complicated' kot? Sobbb. Then bila I buka, suprisingly ! Wahhh tak ku sangka. Dulu I nak buat status 'engaged' dia cakap tak yah nak ngade. Tapi sekarang dia request somthing yang bigger than engage. Nak tahu apa? Jeng jeng jeng. . .



click gambar untuk kepuasan maksimum

MARRIED ! Hoyeah hoyeah. *suka sangat apehal ntah*

Ish ish, sweet la pulak. Nak jiwang-jiwang tak reti pulak I. Haha. Biar je la kan. Sekarang bukan la usia sesuai untuk kahwin walaupun I tak sabar nak ada baby. Haha. Baby comel la, siapa tak suka? Even baby gajah pun nampak comel apa tah lagi baby monyet. Hahahaha.

Ok, itu je. Kang geli lebih-lebih ada orang muntah. Heh heh heh :P


P/S : Siapa kahwin muda? Nak tanya pendapat ni. Hehe

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sarah shafie said... REPLY

haha..married already..

naz said... REPLY

bila satu tahap ke satu tahap mesti bertambah sangap nak kahwin hahaha

I n n z said... REPLY

my frens's bf gune name shahir rivera .
segeng kah mereka ?
ke adik beradik ?
hehe xD

hudhud said... REPLY

@sarah shafie haha bersanding belum :P

hudhud said... REPLY

@naz ish apa sangap2 ni ? hahaha

hudhud said... REPLY

@I n n z hah siapa kawan u tu? hehehehe :P

Post a Comment

Next Previous Home