Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 16, 2010

semua orang demam bola. Blogger pun tak nak kalah.

Setakat ni, tak ada lagi entry I yang pasal bola kan? I tak suka bola ke? Oh no no no I love soccer ok. Selain sebab Zaquan Adha yang handsome tu,  I rasa tengok bola boleh rapat kan lagi relationship dengan my dad and my bro. Kan kan? 


So kalau cakap pasal bola, my favourite will be Manchester United, England, Japan and Zaquan Adha. Hahaha. Well ni nak cerita something. Tadi as usual, time I blogwalking, I comment la kat few entries kan. Then ada word verification dia tu macam gambar dia bawah ni. Funny. Blogger pun demam bola jugak macam semua orang.



kah kah kah. Agak nya blogger ni support negara mana eh? :P

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

jfook said... REPLY

LMAO.

cik panadol said... REPLY

pompuan biase la kalo tgk bola sebab player2 yg hensem2....hihi

hudhud said... REPLY

@jfook hahaha. silly aite :P

hudhud said... REPLY

@cik panadol haha taw xpe !! :P

lassiegewdix said... REPLY

opcoz die support ENGLAND :)

Syira ITIK KEJ♥M said... REPLY

kah kah kah lawoklah~

Faiz said... REPLY

hahaha...tu nmpknya org yg bertuah je dpt cm2..haha...lawak juga...

p/s : thanks komen td..tu yg bls blik ini..hehe..=)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix harus lah :P

hudhud said... REPLY

@Syira ITIK KEJ♥M hehe tahu tidak mengapa :P

hudhud said... REPLY

@Faizhaha bertuah la sgt :P

nimn said... REPLY

eh.bole pulak ek cmtu.heh.u d lucky one kut.

hudhud said... REPLY

@nimnhaha dont said it lucky lah babe, sounds funny :P

Post a Comment

Next Previous Home