Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 23, 2010

Background baru !

AKHIRNYA ! Pheww , berhempas pulas I nak siap kan template baru ni. Cari punya cari punya cari, online sampai pukul 5 pagi, akhirnya dapat jugak I siap kan template baru. Background je berubah, lain tak ada apa pun hehe. 


I baru je install Adobe Photoshop and still nak godek-godek lagi. Ada 30 hari trial je. Ha ha. Oh ya, siapa-siapa nak background cantik-cantik, selain search kat google, u guys boleh tengok dekat photobucket I. Ada la beberapa je. Nanti I upload lagi.



So, background baru I ni ok ke tak? Ada cadangan lagi? :)

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sueIM said... REPLY

layout lawa , tapi i suka header lamer uh , lawa skit dari yang nie , but nice choice :)

sarah shafie said... REPLY

comellah header ni..uwaa, tk reti gune photoshop.

Amar Amirah said... REPLY

fewwwiiittt,
cunnye background!!:D

hannamaruku said... REPLY

cantik!

Huda Luna said... REPLY

lawaa!
xpe nnt kite blaja photoshop dr blog amar eh

hudhud said... REPLY

@sueIM i nak buat header lama tu jadi transparent tak jadi la babe ;(

hudhud said... REPLY

@sarah shafie sama la dengan. ni pun belajar kat blog org je haha

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah neghh terima kasih. ajar I psl photoshop juga terima kasih :D

hudhud said... REPLY

@hannamaruku thanks ! <3

hudhud said... REPLY

@Huda Luna hehe okay ! :D

edaolala said... REPLY

yeayy ! i suka suka template baru u :P hehe

hudhud said... REPLY

@edaolala hehe thanks sayang :)

Post a Comment

Next Previous Home