Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 24, 2010

GB ni, bengang aku !

Aduhh, rasa nak marah pun ada. I tak faham la. Sumpah tak faham ! Nak marah baling baling semua benda pun ada ni !


GB ni sekejap boleh ping, sekejap tak boleh. Ok itu tak kisah la.


MASALAH NYA, TIAP KALI I NAK PING ENTRY YANG PENTING, YANG BERINFORMASI, UNTUK SEMUA ORANG TAHU, MESTI DIA TAK BOLEH PING ! TEKANAN LA GILA !!!


bila I update entry yang bodoh-bodoh macam ni mesti dia boleh ping. Mesti ada orang nak sabotage I ni GRRRR !



PENING LA ! :((

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Lala Lulu said... REPLY

haha . . sabo je la ;)

kurawk said... REPLY

ouh sabar yee.. :D

akihiko said... REPLY

sama la x leh ping
penat je tulis entry

admin GB tgh nak settlekan mende nih

akihiko

MinTy said... REPLY

waa same!
deymn!

hudhud said... REPLY

@kurawk tak blh bersabar ni haha

hudhud said... REPLY

@Lala Lulu geram gila kot hahaha

Khairunnisa' said... REPLY

lol, saya lagi tak faham.

I don't even know whether saya dah register ke belum. My profile tak wujud. Kena update setting over and over again. Ping tak pernah nak jadi.

Everytime clicks on Facebook Connect, ia akan tanya semula ya alamat url and isi nama profile and email? Walaupun dah pernah register sebelum ni.

Saya memang langsung tak faham dengan site tu, haish. n00bie :(

hudhud said... REPLY

@akihiko i knw, i blh terima kalau tk blh ping. tp ni cam dia pilih plak mana nak ping man atak. tu i pelik haha

hudhud said... REPLY

@MinTy haha sedikit bengang kan.

hudhud said... REPLY

@Khairunnisa' err lagi pelik. huhu

hanis aleeya said... REPLY

g hantar gambar ni kat project keirei. mesti ramai yang komen.. hehe..

zati said... REPLY

huhu pelik dengan masalah nie & alhamdulillah i tak pernah ada masalah macam nie..minta2 di jauhkan =)

btw, sabar ye..wenk2 ^.^

hudhud said... REPLY

@hanis aleeya haha ini bukan salute sayang oiii :P

hudhud said... REPLY

@zatihaha baiklah :)

miss nana said... REPLY

alahai. mmg hangin la klu cmnie. btw gambar tuh nak tunjuk muka nga pening ke? comel. ^^

hudhud said... REPLY

@miss nana hehe comel ke? mekasih :P

Post a Comment

Next Previous Home