Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, June 25, 2010

perkhidmatan membuat header dan background blog.

Ok, ok business time ! I ni nama je budak business. Tapi tak pernah lagi la I buat business. Haha. Entah apa la kan?


So I banyak terima request dari orang mintak tolong buat header semua. Honestly said, I tak ada la terror sangat. Header I tu pun biasa-biasa je haaa. Tapi, disebab kan ada request, so ok la, I tolong buatkan. Buat kan page pun boleh. Hihihi


Tapi kalau I kena kan bayaran takpe ke? Korang nak tak? Hehe :P


nak gambar cantik-cantik macam ni kat header? Meh I tolong buatkan header ! Hehehehe

p/s : side income. Boleh kan? :P

26 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kurawk said... REPLY

wah berbisnes pulak sekarang..hehehe..
join venture boleh..
hahhahaha

Khairunnisa' said... REPLY

Awak lukis ke CG tu? :)

Shuk said... REPLY

boleh, de gak duit poket sndri nanti..huhu :)

Amar Amirah said... REPLY

waahh, gudluck bisnes baru!
amar pun ada dapat requests tapi belum sempat nak layan. Sibuk dengan FYP. dahlah sem ni tiade cuti....T____T

xoxo ;D

I n n z said... REPLY

business gak tapi dah buat mcm2 bisnes ;)
beshhh woo xD

Ikemal said... REPLY

hahaa. bgus2.

hudhud said... REPLY

@kurawk jom la hehehe

hudhud said... REPLY

@Khairunnisa' CG apa? hehe

hudhud said... REPLY

@Shukhhehe tu la :)

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah FYP apa? blog amar lg superb kot !

hudhud said... REPLY

@I n n z hehe business apa babe?

hudhud said... REPLY

@Ikemal heee :D

frank lampard said... REPLY

tak baik minta rasuah. *erk*

hudhud said... REPLY

@frank lampard mana ada rasuah hehe :P

Khairunnisa' said... REPLY

CG tu computer graphic :)

mrs.JamaL said... REPLY

ha..ah..bestnyer..boleh la tempah satu..kan

black butterfly said... REPLY

ceceh da pandai da diaa :) kagum kagum hihii

encHIx laNDax said... REPLY

wah!!lawa la~bape nak mintak wang tebusan??http://kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com/

hudhud said... REPLY

@mrs.JamaL boleh. nak ke? :)

hudhud said... REPLY

@black butterfly ehehehe mekasih :)

hudhud said... REPLY

@encHIx laNDax rm 5 satu header ok? haha

Liyanaa. said... REPLY

wahh dah makin maju lh u siap buat business gitu LOL :D

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. hahaha rasa macam segan pulak :P

Rara Nasiha said... REPLY

jangan mintak bayaran mahal sangat.hehe

Nurain Hasan said... REPLY

buatkan header utk i boleh?
tapi i nak free
;)

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

keh kehh, ni kena bayar ke apa ni . :)

Post a Comment

Next Previous Home